neuMoisture instant fix – zdravie pre vlasy

Vitamíny, proteíny a poriadna dávka hydratácie! To je presne to, čo naše vlasy potrebujú po celý rok a v parných letných dňoch to platí dvojnásobne. Bezoplachový sprej neuMoisture instant fix je doslova nabitý presne týmito látkami a ešte niečím navyše.

Ľahký ochranný sprej neuMoisture instant fix je vhodný pre všetky typy vlasov, najmä ale pre vlasy vysušené slnečnými lúčmi, častým namáčaním v slanej či chlórovanej vode alebo tiež vlasy chemicky poškodené.

Bezoplachová starostlivosť hydratuje každý vlas do hĺbky, zároveň mu dodáva potrebné vitamíny a proteíny. Vďaka tomu vlasy dohromady tvoria účes na prvý pohľad zdravý, prirodzene lesklý, na dotyk hebký, poddajný, a teda ľahký na úpravu.

V neposlednom rade sprej neuMoisture instant fix chráni vlasy pred slnečným žiarením, poškodením zvonku a taktiež tepelnou úpravou. Vďaka obsahu výťažkov z harmančeka a prírodných esenciálnych olejov z bavlníkových a marhuľových semien a avokáda navyše pomáha vlasy rozpletať, krotiť, zaceľovať ich rozstrapkané končeky a tiež regenerovať a upokojovať pokožku hlavy. „Instant fix sa pre vás stane produktom, bez ktorého už neodídete na žiadnu dovolenku. Dodáva v lete toľko potrebnú hydratáciu, vlasy nám nádherne uzavrie, ale zároveň nenaruší tie úžasné plážové vlny, pre ktoré si k moru jazdíme. A to ani v prípade, že ho budeme aplikovať niekoľkokrát denne. Tak smelo do toho!“,  Klára Doležalová ambasádorka značky NEUMA.

Použitie: Pred finálnym stylingom nastriekajte primerané množstvo prípravku do vlhkých vlasov. Produkt je možné použiť aj na jednotlivé pramene suchých vlasov pred ich úpravou žehličkou alebo kulmou.

Cena: 780 Kč – eshop.neuma.cz