Nádych ženskosti- tipy na štýlové a romantické jarné obliekanie

Blíži sa sviatok zamilovaných- Svätý Valentín. Hoci zväčša na nás pred týmto sviatkom z médií vyskakujú darčeky, akcie pre zamilovaných, alebo veľa červenej farby, my sa na mesiac zamilovaných pozrieme z trochu iného uhla. Prostredníctvom jednoduchých trikov vám pomôžeme do obliekania vniesť dávku romantickej ženskosti.

Kvetované šaty

Kvetované šaty sú od nepamäti veľmi dievčenským prvkom. Najmä ak tento vzor skombinujete s šatami, ktoré jemne zvýraznia vaše krivky. Vôbec sa nemusíte báť ani midi ani maxi strihov. Oba strihy dokážu byť sexi ak ich bude nosiť sebavedomá žena. Zo vzorov sú ideálne menšie kvetinky na jemne pastelových odtieňoch. Výbornou voľbou je napríklad modrá, ale tiež čierna a zelená. Kvetované šaty noste s lodičkami a na pohodové jarné dni určite skombinujte s bikerkami, alebo mokasínami. Navrch odporúčame kabát, neskôr tiež denimovú, alebo koženú bundu.

Volány

Volány patria medzi veľké trendy sezóny jar leto 2022. Na modeloch pôsobia doslova cukríkovo najmä v spojení s výraznými farbami. Ak však chcete pôsobiť žensky a nie extravagantne, volány noste na denimových kúskoch. Džínsové šaty, tuniky, alebo košele dodajú aj jednoduchým casual outfitom nádych ženskosti. Košele noste s džínsami a elegantnými nohavicami, šaty zase s mokasínami a čiernymi pančuškami.

Dokonca sa povráva sa, že volány na denime nositeľku dokonale omladia

Čipka

Čipka je od nepamäti spájaná so ženami. Je to materiál ktorý nežnému pohlaviu doslova patrí a dodáva aj jednoduchým outfitom tajomný šmrnc. Ak ale aj patríte k ženám, ktoré to s týmto vzorom rozhodne nepreháňajú skúste aspoň niečo malé. Oblečte si čierne tielko s čipkovaným lemom vytŕčajúce z košele, alebo tuniku so zaujímavým ukončením. Čipka je veľmi pekná aj keď je jej na oblečení len málo. Odkrýva totiž tajomnú stránku ženskosti.  Výbornou voľbou je tiež čipkovaná spodná bielizeň. Najmä vo februári je v spojení s červenou naozaj príjemným a povinným „gýčom“J

 

 

Produkty: www.cellbes.sk