Sviatočný outfit: Inšpirujte sa tohtoročnou štýlovou nádielkou

Takmer každá žena túži pri špeciálnych príležitostiach vyzerať dokonale! Jednou z takých príležitostí sú samozrejme aj Vianoce, kedy sa stretávame s blízkymi, známymi či neznámymi ľuďmi na rôznych oslavách a večierkoch. A akým outfitom ohúrite tieto sviatky?

Trbliecte sa!

Vianočné a novoročné párty sú jediné oslavy v roku, keď sú akceptovateľné akékoľvek druhy trblietok. Či už vo forme make-upu alebo samotného oblečenia, glitre a trblietky sú prvkami, ktoré vám dajú možnosť poriadne sa vyblázniť! Nebojte sa siahnuť po trblietavých šatách či dokonca nohaviciach! V kombinácii s jednoduchými lodičkami či blúzkou vyzerajú úchvatne a počas večera sa budete cítiť ako hviezda. Nebojte sa experimentovať aj s vizážou. Jednoduchším a efektným riešením je, ak si k obyčajnej čiernej linke pridáte zopár trblietok vo forme očného tieňa alebo rozjasňovača. Ten sa vám postará o dokonalý a zvodný pohľad, s ktorým zažiarite na každej oslave.

Buďte kráľovnou osláv

Červená a zelená sú typické farby Vianoc, preto na nich môžete určite postaviť váš sviatočný outfit. Červené šaty sú viac-menej klasikou, ktorú volí väčšina žien počas vianočných osláv. Skvelo poslúžia aj pri vítaní Nového roku, kedy ich môžete skombinovať s výraznejším líčením a jednoduchými doplnkami. Top voľbou sú luxusné materiály ako zamat, čipka či satén, v ktorých budete hviezdou na každej oslave. V prípade, že  šaty nie sú pre vás to pravé orechové a ste skôr zástanca nohavíc doplňte ich nejakým zaujímavým topom, alebo blúzkou. V móde sú odlesky všetkých kovov a rovnako aj transparentné materiály. Blúzku alebo top môžete doplniť sakom alebo svetríkom, ktorý vás nielen zahreje ale celý outfit skvelo oživí.

Stavte na vianočné motívy

Vo vianočnej móde je dovolené všetko, preto ak si chcete sviatočnú náladu ešte viac znásobiť, oblečte si k úzkej sukni alebo k nohaviciam sveter s tradičným nórskym vzorom. Okrem svetrov s motívmi sú obľúbené aj tričká či pulóvre s vianočnou potlačou či nápismi. Aspoň jeden by vo vašom vianočnom šatníku nemalurčite chýbať. Výber je skutočne obrovský a ak máte Vianoce radi, určite si nájdete presne to, čo vám urobí radosť a budete to nosiť ako inak než s úsmevom na tvári.

 

 

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria:
Rozjasňovací metalický očný tieň Bronze, LIGHT Ellis Faas, 32,00€, www.beautysecret.sk
Červená blúzka, 36,95€, www.cellbes.sk
Červené krajkové šaty,54,95€, www.cellbes.sk
Zelená tunika, 39,95€, www.cellbes.sk
Očné tiene Zuii Bio QUATRO Metallic, 54,95€, www.biorganica.sk
Plisovaná blúzka, 17,95€, www.cellbes.sk
Rozjasňovací metalický očný tieň Green Gold, LIGHT Ellis Faas , 32,00€, www.beautysecret.sk
Skladané zamatové šaty, zelené, 44,95€, www.cellbes.sk
Skladané zamatové šaty, červené, 54,95€, www.cellbes.sk
Trblietavá sukňa 44,95€, www.cellbes.sk
Trblietavé šaty, 54,95€, www.cellbes.sk
Trblietavý overal, 21,90€, www.cellbes.sk
Vzorovaná džersejová tunika s vianočným stromčekom, 34,95€, www.cellbes.sk
Vzorovaný žakárovo pletený kardigán, 40,55€, www.cellbes.sk