Rozprávkové vianočné dekorácie: Tento rok stavte na prírodu!

Najkrajšie sviatky roka už klopú na dvere a my sa nevieme dočkať! Jedinečnú atmosféru vám vo vašom príbytku vytvoria krásne vianočné dekorácie a tohtoročným trendom jednoznačne kraľuje prirodzenosť. Nechajte tieto Vianoce naplno vyznieť prírode a zelenej farbe. Tu je pár tipov, ako na to.

Niečo tradičné

Najčastejšou vianočnou dekoráciou, ktorá doslova víta každého hosťa, je vianočný veniec. Krásne zelené vetvičky z ihličnatého stromu navyše nepotrebujú žiadnu výraznú ozdobu či  veľké zdobenie. Vyzerajú najkrajšie vo svojej prirodzenej forme, jemne zdobené šiškami alebo poprípade poprepletané malými svetielkami.

Takéto prírodné vetvičky môžete dokonca využiť aj ako zdobenie vášho adventného svietnika. Krásna a jednoduchá dekorácia, ktorá vám okamžite navodí vianočnú náladu.

Atmosféra svetielok

Vianočné osvetlenie dotvára neodmysliteľnú atmosféru Vianoc a dokáže skrášliť každý interiér či záhradu. Tieto Vianoce stavte na vianočné svetielka rôznych farieb a tvarov, ktoré krásne presvietia aj ten najtmavší kút. Tieto sviatky si zaobstarajte svetelnú výzdobu z prírodných materiálov, ako napríklad z papiera či bambusu. Tá

napriek prírodnému vzhľadu zvyšuje elegantný vzhľad interiéru a pôsobí nesmierne veľkolepo. Na osvetlenie vonkajších priestorov budú ideálne skôr svetelné reťaze , ktoré sa ľahko používajú a môžete ich okolo čohokoľvek omotať. Hodia sa na balkón, krík, strom či dokonca zábradlie.

Vianočné doplnky

Dotiahnite vianočnú výzdobu do dokonalosti. Skrášlite si byt prestieraním, sviatočným obrusom, či vankúšom alebo dekou s vianočným motívom. Tematické farby a vzory látok vás tak sviatočne naladia či už pri pečení alebo oddychu pred televízorom. Krok vedľa nespravíte typickými vianočnými farbami, najmä červenou a zlatou, ktoré pôsobia luxusne a pri správne zvolených materiáloch vám vytvoria aj tú správnu vianočnú pohodu. Do popredia sa posledné roky dostávajú aj motívy škandinávskeho designu. Neutrálne farby a prírodné materiály dokážu vykúzliť útulnú hygge atmosféru všade okolo vás. Zariaďte si tie najkúzelnejšie Vianoce v dokonalom severskom štýle a vychutnajte si túto sviatočnú atmosféru v prekrásne vyzdobenom príbytku.

Il. fotografia:  pinterest.com
Galéria:
Vianočný veniec, 24,95€, www.cellbes.sk
Vianočný veniec, 49,95€, www.cellbes.sk
Hviezda bambus, 54,95€, www.cellbes.sk
Papierová hviezda, 29,95€, www.cellbes.sk
Papierová hviezda bezova, 29,95€, www.cellbes.sk
Obrúsky 4 ks v balení, 9,95€, www.cellbes.sk
Utierky 3 ks v balení, 9,95€, www.cellbes.sk
Prikrývka 44,95€, www.cellbes.sk
Zástera, 19,95€, www.cellbes.sk
Kuchynská súprava, 19,95€, www.cellbes.sk
Obrus,21,95€, www.cellbes.sk
Obliečky na vankúš, 14,95€, www.cellbes.sk
Obliečky na vankúš, 19,95€, www.cellbes.sk