Burger o level vyššie

Nie ste fanúšikom mäsa alebo len radi experimentujete? To ešte neznamená, že si nemôžete vychutnať šťavnatý burger. Vegetariánske či vegánske alternatívy sú absolútnym hitom na trhu a v obľube ich majú aj milovníci mäsa. V ponuke diskontného reťazca Lidl teraz nájdete rastlinnú alternatívu pre všetkých pravých gurmánov.

Novinka je vyrobená na hráškovej báze v kombinácii s pšeničnou a sójovou bielkovinou a obsahuje aj na vitamíny bohatú šťavu z červenej repy. Príprava samotného burgra je viac ako len jednoduchá. Na panvici s trochou rastlinného tuku alebo oleja ho opražíte z oboch strán na desať minút. Pripravíte si jemne opečenú žemľu, ktorú potriete obľúbeným dresingom, navrstvíte šalát a zeleninu podľa vlastného výberu a delikátny burger je hotový.

Práve Next Level Burger je dôkazom toho, že prvotriedna kvalita nemusí byť drahá a podobným obedom či večerou potešíte svoju rodinu i blízkych kedykoľvek. Presvedčte vlastné chuťové poháriky a pripravte si v pohodlí domova burger ako zo špičkovej reštaurácie.