Oblečte svojich školákov štýlovo a pohodlne

Obdobie padajúcich listov je pomaly pred nami a spolu s ním nastáva čas, inovovať šatník našim školákom. Ak hľadáte štýlové, pohodlné a zároveň kvalitné kúsky za prijateľné ceny, nemusíte chodiť ďaleko, nanajvýš tak do kuchyne, aby ste si pripravili chutnú kávu a zároveň sa mohli inšpirovať dostupnými kúskami na stránke www.lidl-shop.sk.

Šaty z recyklovaného materiálu

Pohodlné a štýlové šaty ocení nejedna školáčka. Pocit komfortu v školských laviciach je základ a tieto šaty to len potvrdzujú svojim príjemným, recyklovaným materiálom. Ak vás nezaujalo nadčasové čierne prevedenie, nedajte sa odradiť, dostupné sú aj v ružovej farbe, prípadne vo zvieracej potlači.

Elastické džegínsy

Džínsové legíny si nájdu v chladnom počasí svoje pravidelné využitie v šatníku každej študentky. Gumička v oblasti pásu a prispôsobivý materiál legín zaručí celodenné pohodlie, v škole ale aj vo voľnom čase. Nájdete ich v troch farebných prevedeniach.

Bavlnené tričká

Nesmieme zabudnúť ani na chlapcov, ktorí jednoduché a zároveň ľahko kombinovateľné tričká z kvalitného materiálu ocenia. V ponuke objavíte viacero motívov a farieb za skvelé ceny, ktoré sú vhodné na bežné nosenie. Každé balenie obsahuje 2 kusy tričiek. 

Rifľové tepláky

Nájsť športový kúsok, vhodný do školy, vie byť občas veľkou výzvou, avšak u nás ste zaručene na správnom mieste. Rifľové tepláky sa stanú obľúbenou alternatívou pre akčných chlapcov. Výhodou je pás so sťahovacou gumou na šnúrky, vďaka ktorému, pohyb bude zábavou, počas školských prestávok.