ODMEŇTE SVOJU POKOŽKU LÍNIOU S KONOPNÝM OLEJOM

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že za posledných 20 rokov zaregistrovala kozmetická spoločnosť viac než 750 patentov? S prichádzajúcim jarným obdobím značka inovuje obľúbenú líniu s konopným olejom. Medzi produktami, ktoré dobre poznáte, teraz nájdete výživnú hydratáciu a ochranu v podobe tekutého balzamu na pery a pleťovú esenciu, ktorá vám zaručí rozjasnenú a vyživenú pleť.

Konopný olej je už dávno známy svojimi blahodarnými účinkami aj vďaka vysokému obsahu omega-mastnej kyseliny. Spoločnosť Avon sa preto rozhodla tento vyživujúci olej použiť vo svojich produktoch. Najmä v prechodných obdobiach ako je jar sú pery a pokožka mimoriadne citlivé či vysušené. Línia s konopným olejom chráni pery a pokožku zanechá žiarivú, zdravo vyzerajúcu a jemnú na dotyk. Zaraďte aj vy do svojej dennej rutiny tento zázračný olej.

Tekutý balzam na pery s konopným olejom

Objem: 3 g

Bežná cena: 6,50 €

Či už je vonku chladnejšie počasie alebo horúci letný deň, treba myslieť aj na výživu vašich pier. Ak túžite po jemných a zdravých perách, určite siahnite po balzame na pery obohatenom o konopný olej a extrakt z levandule. Prečo vám budú vaše pery vďačné? Konopný olej chráni a upokojuje suché pery, a navyše ich rozmaznáva dlhotrvajúcou hydratáciou. Neváhajte, balzam môžete použiť samostatne alebo ako vrchnú vrstvu na rúž pre žiarivý efekt.

Upokojujúca pleťová esencia s konopným olejom

Objem: 30 ml

Bežná cena: 11,90 €

Niekedy ja ťažké sa vyznať vo všetkých produktoch na pleť. Pleťová esencia obohatená o konopný olej, jojobový olej a vitamín E vašej pleti ponúka všetko, čo potrebuje. Prečo vám bude pleť vďačná? Jednoduché zloženie s rozžiarujúcimi vlastnosťami dodáva pleti bezchybné rozjasnenie a konopný olej poskytuje upokojenie a vyživenie v akomkoľvek ročnom období. Esenciu môžete použiť samostatne, ale je vhodná aj pod make-up pre prirodzené rozjasnenie pleti.

Súťažná otázka:

Extrakt z čoho obsahuje tekutý balzám na pery?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 30.6.2021. Ako predmet správy použite “súťaž –Avon, konopné.

Traja z vás získajú produkty z línie s konopným olejom (pleťová esencia + tekutý balzam na pery).

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.