Jedinečné tipy na Deň otcov

Otec je jednou z najdôležitejších osôb v našom živote. Silná podpora, riešenie pre každý problém, schopnosť utešiť keď treba. Všetky tieto vlastnosti ho opisujú. Okrem toho sa stará, aby doma bolo všetko spravené tak, ako treba ale zároveň chce aj oddychovať a zabaviť sa. Preto sme pre vás pripravili zopár tipov, ktoré vášho otca určite potešia. Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach Lidl alebo online na www.lidl-shop.sk

Príklepová vŕtačka

V každej domácnosti je potrebné z času na čas niečo vŕtať. Či už ide o háčik na obraz alebo uchytiť nové umývadlo, je treba to správne náradie. PARKSIDE® Aku vŕtacie kladivo PBHA 12 V A1 – bez batérie vám pomôže dokončiť prácu behom chvíle.

Kufor na náradie

Či už je váš otec neporiadny alebo má rád vo svojom náradí poriadok, PARKSIDE® Kufor s náradím mu pomôže udržať poriadok. Okrem skvelej organizácie poskytuje aj široký výber jednotlivého náradia od skrutkovačov až po kladivo a kliešte.

Cyklistický ruksak

Otec nemá stále pracovať. Potrebuje aj dostatočný relax a oddych. Ak aj váš rád bicykluje, rozhodne ho poteší Wheel Bee Cyklistický ruksak s LED svetlom Stelvio Black. S kapacitou 18 litrov a s LED svetlami pre lepšiu viditeľnosť bude tento ruksak vhodný aj na dlhé trasy v neskorších hodinách.

Nočné videnie

V každom chlapovi sa niekde vnútri skrýva malý chlapec. Ten sa chce zabávať a mať možnosť skúsiť si nové veci. BRESSER Digitálny prístroj na nočné videnie Bino je určite jednou z takýchto vecí. Vďaka IR osvetleniu je ho možné použiť aj v úplnej tme. Veď kto by nechcel vidieť potme?

Cena: PARKSIDE® Aku vŕtacie kladivo PBHA 12 V A1 – bez batérie, 29,99 €, Lidl

Cena: PARKSIDE® Kufor s náradím, 109,00 €, Lidl

Cena: Wheel Bee Cyklistický ruksak s LED svetlom Stelvio Black, 46,99 €, Lidl

Cena: BRESSER Digitálny prístroj na nočné videnie Bino 3×20, 109,00 €, Lidl