5 tipov na darček ku Dňu matiek

Je tu Deň matiek a s ním aj možnosť poďakovať našim mamám za všetko, čo pre nás robia. Ak si neviete rady s tým, čo mame kúpiť, prinášam vám 5 tipov na darček, ktorý vašej maminke spraví radosť.

Kvety a koláčik – neprekonateľné kombo

Nepoznám ženu, ktorú by nepotešili pekné kvety. Ak k nim pridáte ešte chutný koláčik, máte úspech zaručený. Krásne kytice vám uviažu napríklad v kvetinárstve Daisy alebo Victor. Po chutné a nápadité koláčiky sa zastavte v stánku Torty Adriana. O tom, že vyzerajú naozaj fantasticky sa môžete presvedčiť aj na ich IG: @tortyadriana.

Pekným šperkom nič nepokazíte. Práve naopak.

Ak chcete svojej mame dať najavo, že ju máte naozaj radi, môžete to povedať elegantným šperkom. Môže to byť napríklad prstienok, hodinky, či slušivé náušnice. Navštívte napríklad klenotníctvo Swarowski, zlatníctvo Valentina, alebo predajne Sofia či LOTSI. Zo širokej ponuky si určite vyberiete niečo, čo vašej maminke pristane.

Potešte ju niečím zdravým

Tu je výber naozaj široký. Mamu môžete prekvapiť napríklad kozmetickým balíčkom, kvalitnými doplnkami stravy alebo vitamínmi z našej predajne Vaša Lekáreň, Lekáreň Benu či Yves Rocher. Všetci predsa chceme, aby naše mamy zostali čo najdlhšie fit, nie?

Vôňa, ktorú si zapamätá

Vybrať ten správny parfum už môže byť trochu výzva, ale ak sa trafíte, odmenou vám bude spokojná mama, ktorá si novú vôňu dá na každú špeciálnu príležitosť. V predajni FAnn parfumérie vám radi poradia s vhodnou vôňou. Ak je pre vás výber parfumu príliš veľké sústo, môžete pre začiatok vyskúšať voňavú sviečku z Candle store.

Darček, ktorý poteší každú

Ak stále neviete, čo by sa vašej mamičke páčilo, môžete staviť na istotu – venujte jej darčekovú kartu. Ona si tak bude môcť kúpiť presne to, po čom túži a vy neriskujete, že jej dáte nevhodný darček. Darčekovú kartu môžete zakúpiť na infopulte vo VIVO! Bratislava.

Verím, že som vám svojimi tipmi pomohla a že si vyberiete práve taký darček, ktorý vašu mamu naozaj poteší!

Pravidelné blogy Lenky @stylemonfashionblog môžete sledovať na https://vivo-shopping.com/sk/bratislava/aktualne-akcie-a-inspiracie.