Vytvorte si oázu pokoja na balkóne

Zrelaxujte sa po náročnom dni na čerstvom vzduchu. Vytvorte si z vášho balkóna miesto, kde budete môcť oddychovať a načerpať novú energiu. Pohodlné sedenie, prírodné materiály a súkromie docielite vďaka našim tipom. Všetky produkty nájdete na eshope Lidl: www.lidl-shop.sk.

Súprava na sedenie

Súprava pozostáva z dvoch stoličiek a stolíka s pohodlným a trendy prúteným vzhľadom. Vyrobené z odolného materiálu, ktorý je vhodný aj na vonkajšie použitie. Pohodlie umocňuje vankúš a zaoblené operadlá.

Drevené dlaždice

Dlaždice z naolejovaného akáciového dreva sú ideálnou voľbou pre zútulnenie vášho balkóna. Vďaka jednoduchej inštalácií si viete takúto podlahu uložiť aj sami. Prírodný materiál vám zabezpečí príjemný pocit aj na bosú nohu.

Drevený kvetináč

Aby ste si na balkóne navodili pocit prírody, nezabudnite na rastliny. Tie najlepšie vyniknú v prírodnom drevenom kvetináči. Jeho robustná konštrukcia je odolná voči poveternostným podmienkam, a preto sa skvelo hodí na váš balkón.

Bočná markíza

Na vytvorenie súkromia využite bočnú markízu, ktorá vás ochráni pred slnkom a vetrom. Zároveň vám poskytne ochranu pred nechcenými pohľadmi a vytvorí vám tak váš osobný súkromný kútik. S uchytením na stenu a možnosťou zrolovania je ideálnou voľbou pre vytvorenie vašej oázy pokoja.

Cena: Allibert Balkónová súprava Miami so stolom Luzon, 129 €, Lidl

Cena: FLORABEST® Drevené dlaždice, 10 kusov, 17,99 €, Lidl

Cena: VegTrug Kvetináč z dreva, 46 cm, 29,99 €, Lidl

Cena: FLORABEST® Bočná markíza, 160 x 300 cm, antracitová, 57,99 €, Lidl