PRIVÍTAJTE JARNÚ SVIEŽOSŤ V PODOBE NOVINIEK OD AVONU

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že Avon predá každú sekundu až 3 rúže? Napriek tomu, že prirodzenosť bude stále v kurze, líčenie nám ponúka nekonečné možnosti experimentovania. A presne v takom duchu sa nesú aj tohtoročné jarné novinky od Avonu.

Odviažte sa limitovanou edíciou dekoratívnej kozmetiky značky mark. v znamení pestrosti a farebnosti. Pomocou rúžu na pery v ceruzke Twist & Play a objemovej špirále Full Bloom vykúzlite líčenie, ktoré zvýrazní vašu ženskosť a jarnú sviežosť. Nič sa predsa nevyrovná farbám májových kvetov. S tým jednoznačne súhlasí aj Linda Gunišová, oficiálna vizážistka Avon Slovensko a Česká republika, influencerka. Tá rovno prináša tip na obdarovanie vašej milovanej mamy, ktorá bude mať čoskoro sviatok. „Najkrajším darom pre Vašu mamu je určite Váš úsmev a šťastie. No rozhodne ju poteší aj drobný darček v podobe rúžu na pery v ceruzke Twist & Play, ktorý sa hodí na takú špeciálnu príležitosť, akou je Deň matiek.“

mark. rúž na pery v ceruzke Twist & Play

Objem: 1,4 g

Bežná cena: 9,90 €

Krásne nalíčené pery nikdy nevyjdú z módy. Aj keď už nejaký ten rok svoje pery skrývame za rúškom, nič nám predsa nebráni v tom, aby sme si ich nalíčili len tak. Hoci pre vlastnú radosť. Hlavným benefitom rúžu v ceruzke je jej precízny hrot, vďaka čomu si vytvarujete perfektný tvar pier a jeho jemná krémová konzistencia naopak zaistí pri nosení celodenný komfort. Či sa už rozhodnete pre matný, saténový alebo perleťový efekt, úspech je zaručený.

mark. špirála Big & False Lash – limitovaná edícia

Objem: 10 ml

Bežná cena: 8,90 €

Klasická, pritom tak nenahraditeľná čierna špirála. Dovoľte limitovanej novinke Big & False Lash vyčariť pohľad, ktorému nik neodolá. Vďaka svojej jedinečnej hustej kefke dodá vašim riasam maximálny objem, čím ľahko docielite efekt umelých rias. Postačí zopár šikovných ťahov a vaše mihalnice budú siahať až do neba. Čerešničkou na torte je už len jej vodeodolná konzistencia.