ODMEŇTE SVOJU POKOŽKU LÍNIOU S KONOPNÝM OLEJOM

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že za posledných 20 rokov zaregistrovala kozmetická spoločnosť viac než 750 patentov? S prichádzajúcim jarným obdobím značka inovuje obľúbenú líniu s konopným olejom. Medzi produktami, ktoré dobre poznáte, teraz nájdete výživnú hydratáciu a ochranu v podobe tekutého balzamu na pery a pleťovú esenciu, ktorá vám zaručí rozjasnenú a vyživenú pleť.

Konopný olej je už dávno známy svojimi blahodarnými účinkami aj vďaka vysokému obsahu omega-mastnej kyseliny. Spoločnosť Avon sa preto rozhodla tento vyživujúci olej použiť vo svojich produktoch. Najmä v prechodných obdobiach ako je jar sú pery a pokožka mimoriadne citlivé či vysušené. Línia s konopným olejom chráni pery a pokožku zanechá žiarivú, zdravo vyzerajúcu a jemnú na dotyk. Zaraďte aj vy do svojej dennej rutiny tento zázračný olej.

Tekutý balzam na pery s konopným olejom

Objem: 3 g

Bežná cena: 6,50 €

Či už je vonku chladnejšie počasie alebo horúci letný deň, treba myslieť aj na výživu vašich pier. Ak túžite po jemných a zdravých perách, určite siahnite po balzame na pery obohatenom o konopný olej a extrakt z levandule. Prečo vám budú vaše pery vďačné? Konopný olej chráni a upokojuje suché pery, a navyše ich rozmaznáva dlhotrvajúcou hydratáciou. Neváhajte, balzam môžete použiť samostatne alebo ako vrchnú vrstvu na rúž pre žiarivý efekt.

Upokojujúca pleťová esencia s konopným olejom

Objem: 30 ml

Bežná cena: 11,90 €

Niekedy ja ťažké sa vyznať vo všetkých produktoch na pleť. Pleťová esencia obohatená o konopný olej, jojobový olej a vitamín E vašej pleti ponúka všetko, čo potrebuje. Prečo vám bude pleť vďačná? Jednoduché zloženie s rozžiarujúcimi vlastnosťami dodáva pleti bezchybné rozjasnenie a konopný olej poskytuje upokojenie a vyživenie v akomkoľvek ročnom období. Esenciu môžete použiť samostatne, ale je vhodná aj pod make-up pre prirodzené rozjasnenie pleti.