Čo pomôže zvýšiť produktivitu zamestnancov v kanceláriách?

To, akú budú mať produktivitu zamestnanci v práci, vo veľkej miere závisí aj od zamestnávateľa. Samozrejme, veľký podiel má na tom samotný zamestnanec, ale zamestnávateľ má možnosť ovplyvniť produktivitu zamestnancov. Čo pomôže zvýšiť produktivitu zamestnancov v kanceláriách?

Výkonná technika

Ak zamestnanec pracujúci v kancelárii využíva techniku, čo je takmer isté, aby sa zvýšila jeho produktivita, potrebuje výkonnú techniku. Zabezpečte preto zamestnancom výkonné počítače/ notebooky, telefóny a samozrejme aj tlačiarne. Čo sa týka telefónov, odporúčajú sa spoľahlivé telefóny Samsung, ktoré majú množstvo potrebných aplikácií a sú zo všetkých značiek najspoľahlivejšie.

Čo sa týka počítača, v ňom je dôležitá nielen samotná pamäť, grafická karta, ale aj kvalita počítačových programov.

Káva z firemného kávovaru

Aj keď dnes je možnosť nosiť si kávu v praktických KeepCup, káva do šálky priamo vo firme dokáže omnoho viac povzbudiť. Ak chcete teda zvýšiť produktivitu zamestnancov, poskytnite zamestnancom kancelárie kvalitný kávovar. Firemné kávovary výrazne zvyšujú produktivitu zamestnancov. Aby však kávovar fungoval, je potrebné zabezpečiť novú kávu. Kávu pre firmy v praktických baleniach môžete dokonca objednávať aj cez internet.

Kvalitné kancelárske stoličky

Bolesť chrbta je veľmi nepríjemná a ak sa prejaví v práci, má negatívny vplyv na produktivitu zamestnanca. Ak teda chcete zvýšiť produktivitu všetkých svojich zamestnancov v kancelárii, vyberajte a nakúpte nové ergonomické kancelárske stoličky. Každý zamestnanec si bude môcť výšku stoličky prispôsobiť sebe. Záťaž na chrbticu tak bude nižšia a vďaka tvarovanej opierke a sedacej časti sa bolestiam chrbtice zamestnanci vyhnú.

Samozrejme, je potrebné meniť polohy. Ak máte priestor, vytvorte zamestnancom oddychový kútik so sedacími vakmi.

 

 

Zdroj obrázka:
Autor:  GaudiLab  / Shutterstock.com