Trápia vás dlhodobo problémy s erekciou?

Zdravie je to najdôležitejšie,čo máme. Obzvlášť v tejto zvláštnej dobe, kedy nás trápi pandémia koronavírusu. Keď sa ale objavia zdravotné problémy, dlho váhame a čakáme, kým zdravotné problémy sami prestanú. To, že sa niečo deje, si častokrát uvedomíme až príliš neskoro a o to dlhšie trvá, kým sa zo zdravotných problémov dostaneme.

Veľa mužov sa v posledných rokoch trápi s problémami s erekciou. Mladí muži majú problém s predčasnou ejakuláciou, muži okolo štyridsiatky zase s erektilnou dysfunkciou. Problémy s erekciou dokážu vážne narušiť partnerský vzťah, preto ak vás trápia, venujte im pozornosť hneď, ako sa objavia.

Problém nepopierajte

Ak vás trápia dlhotrvajúce problémy s erekciou, problém nepopierajte. Aj jeho popieranie a dúfanie, že sa všetko vráti do normálu bez toho, aby sa o tomto probléme hovorilo, môže viesť k ďalším problémom. Je dokázané, že väčšina mužov tento problém zatajuje a nedokáže si priznať, že majú problémy s erekciou. Navyše klesá aj dôvera zo strany partnerky. Zasahuje to aj do intímneho života partnerov, preto je oboznámenie partnerky o tomto probléme viac než len nevyhnutné.

Nezdravý životný štýl ako hlavná príčina 

Ak sa chcete zbaviť problémov, je potrebné určiť príčinu. Väčšinou sa jedná práve o nezdravý životný štýl, ktorý má pomerne veľa mužov. Kedysi mali problémy s erekciou najmä muži po štyridsiatke, dnes sa objavujú aj u oveľa mladších mužoch. Mnoho mladých mužov aj napriek voľnému času nešportuje a väčšina má kontakt s čerstvým vzduchom hlavne pri otvorení okien. To znamená, že veľa času trávia v interiéri- pri hraní hier, pri pozeraní televízora.

Ak sa chcete zbaviť problémov s erekciou, odporúčame prestať piť alkoholické nápoje, viac sa hýbať, prestať fajčiť, jesť zdravšie, vyhnúť sa fastfoodom a v prípade dokázania po konzultácii s lekárom zmeniť lieky za iné, ktoré nemajú vplyv na problémy s erekciou.

 

Zdroj obrázka:

Autor: 9nong / Shutterstock.com