Upratovanie vo veľkom môže začať

Vždy pripravený 1.2 Spray MAX

Upratovanie nebolo nikdy jednoduchšie! Revolučný mop 1.2 Spray MAX so sprejom a obojstrannou umývacou hlavicou si vás získa pre svoje jednoduché a rýchle použitie. Tento unikátny mop od značky Vileda vám bude verným asistentom pre každodenné upratovanie v domácnosti. Plochý mop s obojstrannou umývacou hlavicou je doplnený o nádržku na vodu a rozprašovač. Vďaka tomu je vždy pripravený pre rýchle a efektívne upratovanie všetkých typov tvrdých podláh. Obojstranný otočný umývací návlek je vyrobený z  mikrovlákna, vďaka ktorému z podlahy odstránite viac než 99 % baktérií.

K dostaniu: od 27,29 eur.

Fialový zázrak menom Actifibre

Hľadáte univerzálneho pomocníka, ktorý vám uľahčí domáce práce? Mikrohandrička Actifibre od značky Vileda zefektívni vaše domáce upratovanie. Umývanie okien, zrkadiel, kuchynskej linky, obkladov alebo len utieranie prachu nebude s Actifibre problém. Špina ani baktérie už nebudú mať u vás doma šancu! Kúzlo mikrohandričky spočívá v špeciálnej úprave. Tá v sebe snúbi najlepšie vlastnosti hubovej handričky, leštiacej handry na okná a klasického mikrovlákna. Handrička tak disponuje dokonalým satím, čistený povrch nepoškrabe a nezanecháva ani šmuhy či chĺpky.

K dostaniu od 1,59 eur.

Tá pravá starostlivosť pre váš riad

Nedisponujete umývačkou riadu, a tak vám neostáva nič iné, než umývať riad ručne? Desíte sa zakaždým, aby ste ho pri likvidácii zaschnutej špiny nepoškrabali? Zverte ho do starostlivosti PUR Active hubky, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre potreby citlivých povrchov. Efektívne zatočí so zaschnutými nečistotami, bez toho aby poškriabala čistený povrch. PUR Active hubky boli vyvinuté na jemné povrchy, ako je teflón či sklokeramické dosky. Ich hrubá strana je tvorená zo špeciálneho PUR aktívneho materiálu, ktorý špinu najprv naruší a potom odstráni.

PUR Active stredná 2ks, k dostaniu od: od 1,29 eur.

Stredná varianta vo verzii 3+1 Color Edition, k dostaniu od: od 1,99 eur.

PUR Active Vysoká s integrovaným chráničom na nechty, k dostaniu od: od 1,49 eur.

S mikrohandričkami Ultra Fresh sú zapáchajúce handry minulosťou

Kúpili ste si novú handričku, ale už po niekoľkých použitiach má nepríjemnú vôňu? Môžu za to baktérie, ktoré sa v handričkách a hubkách množia.  Ak chcete byť pred baktériami o krok vpred, kúpte si mikrohandričky Ultra Fresh 2+1 od značky Vileda, ktoré sú vyrobené z mikrovlákna obohatené o antibakteriálnu ochranu, ktorá zabraňuje rastu baktérií a teda  aj vzniku nepríjemného zápachu. Môžete ich používať suché k utieraniu prachu alebo navlhčené všade, kde bude treba. Nezanechávajú šmuhy, chĺpky ani nepoškrabú váš obľúbený kus nábytku. Mikrohandričky Ultra Fresh 2+1 zvíťazili v kategórii „Upratovacie pomôcky“ Voľba spotrebiteľov 2020.

K dostaniu od 2,29 eur.