Annabelle Minerals: Znižujeme našu ekologickú stopu

Okrem krásnej a zdravej pokožky je príroda to, na čom nám naozaj záleží. Práve preto začíname baliť naše produkty do nádob a obalov, ktoré sú vyrobené z ekologických a udržateľných materiálov.

Vedeli ste, že hoci poctivo triedime odpad, celosvetovo je zrecyklovaných iba 9% plastov? Obyčajná fľaštička od maskary alebo škatuľka od líčidiel tak bude zaberať miesto na planéte ešte dlhé stovky rokov potom, čo my už tu dávno nebudeme. Počas procesu rozkladu bude navyše okolo seba vypúšťať toľko toxínov, že ďalšie dlhé roky bude pôda v jej okolí vyslovene jedovatá.

Koľko plastov sme vyhodili v minulosti, už ovplyvniť nemôžeme. Budúcnosť máme ale úplne vo svojich rukách a nikdy nie je neskoro, začať sa správať zodpovedne. Začnime rozmýšľať nad tým, akú ekologickú stopu za sebou zanechávame, ako veľmi je trvalá a či ide efektívne znížiť. Zrejme nepôjde všetko zmeniť hneď. Nahradiť niektoré produkty možno bude trvať aj mesiace. Hlavné je ale začať.

Aj nám v Annabelle Minerals to chvíľku trvalo, kým sme si uvedomili, že nezáleží len na prírodnom zložení produktov, ale dôležité je aj to, v čom je naša kozmetika zabalená. Ale došlo nám to! A tak okrem celkom nových multifunkčných olejov v fľaštičkách bez plastovej pumpičky, sa čoskoro môžete tešiť aj na nové ekologické balenie očných tieňov, mejkapov v a líceniek.

Multifunkčné oleja Annabelle Minerals

Čisto prírodné oleje sú vhodné pre starostlivosť o pleť, telo aj vlasy. Neobsahujú žiadne konzervačné ani iné zdraviu škodlivé látky. Sú vyrobené z vysoko kvalitného kokosového, arganového alebo hroznového oleja a tiež z éterických olejov získaných z tymianu či citróna.

Stay Pure

Oleje sú balené v sklenených fľaštičkách a papierových prebaloch. Plastovú pumpičku je možné zakúpiť zvlášť a následne ju používať opakovane..

V ponuke sú 3 druhy olejov:

  • Stay Essential pre zrelú a unavenú pleť, ktorej olej poskytne potrebnú hydratáciu a výživu a spomalí tak proces starnutia.
  • Stay Calm pre suchú a citlivú pleť, ktorej olej šetrným spôsobom dodá optimálnu hydratáciu, bez toho aby ju dráždil.
  • Stay Pure pre problémovú a mastnú pleť, ktorú olej upokojuje, vyživuje a chráni ju pred vysúšaním.

Odporúčaná cena: 17,90 €

Viac informácií nájdete na www.annabelleminerals.cz