V lete vyniknete aj v neutrálnych farbách. Ako na to?

Odtiene béžovej, pieskovej či smotanovej už dávno nie sú synonymom nudy. Práve naopak. Sú farbami čistej elegancie, minimalizmu a sofistikovanosti. Tieto neutrálne farby túto sezónu dominujú a sú jednoduchým spôsobom ako pridať do vášho šatníka ten správny závan luxusu. A ako ichsprávne nosiť túto sezónu?

Zlaďte sa!

Nadčasový trend neutrálnych farieb sa každoročne objavuje v uliciach a ani túto sezónu tomu nebude inak.Ťavia a odtiene béžovej sa stali obľúbenými najmä preto, že sú prirodzenými tónmi, ktoré sa dajú ľahko kombinovať so všetkým bez toho, aby ste riskovali veľké zlyhanie. Sú to bezpečné farby, ktoré prinášajú aj eleganciu. Dokonalým úlovkom budú túto jar rozhodne šaty v prírodnom odtieni a najlepšie aj z prírodného materiálu. Nosiť ich môžete s výraznejším doplnkom alebo môžete ostať pri neutrálnych farbách a doplnky zvoliť v béžovej, bielej či čiernej farbe. Ďalším ideálnym kúskom bude rozhodne aj kostým v bledých farbách. Look „tón v tóne“ si vytvoríte ak k nemu skombinujete top v podobnom odtieni a pridáte kabelku a topánky. Táto kombinácia bude vhodná ako do práce tak aj do mesta.

Doplnky

Voľba doplnkov v neutrálnych odtieňoch na túto sezónu je tiež kľúčová. Bledé farby pôsobia na doplnkoch nesmierne nápadne a luxusne. Takže s kvalitnými topánkami či kabelkou rozhodne nešliapnete vedľa.  Krásne sa prepoja s outfitom v jemnejších farbách a zároveň vyniknú v kombinácii s bledšími odtieňmi. Určite tiež vskúšajte béžové tenisky. Farba krásne vynikne na prírodnej kože a semiši.

Čerešničkou na torte budú jemné šperky, náušničky z prírodného materiálu alebo obľúbené šperky s motívom mušlí.

Farebné detaily

Ak ste výraznejší a odvážnejší typ, outfit v neutrálnej farbe si ľahko zvýrazníte odtieňmi žltej, modrej, ružovej či zelenej farby. Už aj menší farebný detail vám umožní sviežu kombináciu vhodnú na každodenné nosenie. Vyskúšajte napríklad ozvláštniť váš jednoduchší , béžový outfit neónovým prvkom. Alebo si namiesto bielej blúzky si do kostýmu oblečte top s farebným detailom. Stačí naozaj málo a váš jednofarebný outfit dostane celkom nový výraz.

 

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Twinset, cellbes.sk, Björn Borg