Dr. Oetker prichádza s vegánskou alternatívou nielen pre vegánov.

Vegánske produkty sa v súčasnosti tešia veľkej obľube. Okrem vegánov ich kupujú najmä spotrebitelia, ktorí zo zdravotných alebo dietetických dôvodov nemôžu konzumovať potraviny živočíšneho pôvodu. Taktiež tí, ktorí vyznávajú zdravý životný štýl. Tento trend vníma aj špecialista na pečenie Dr. Oetker, ktorý sa rozhodol ulahodiť aj tejto kategórii spotrebiteľov. Trh obohatí o unikátnu novinku – VEGA Gél univerzálny neželatínový stužovač rastlinného pôvodu, ktorý je 100 % alternatívou k živočíšnej želatíne s certifikovaným logom VEGAN pre jednoduchšiu orientáciu a maximálnu dôveru spotrebiteľov. Vykúzliť dokonalý dezert či chutný zeleninový, alebo pikantný aspik, nebolo nikdy jednoduchšie. Vyskúšajte!

Nie je želatína ako želatína! Dajte teraz „zelenú“ trendy novinke – VEGA Gél Dr. Oetker, ktorý je prvý neželatinový stužovač, ktorý slúži ako 100 % alternatíva k živočíšnej želatíne s vysokou želírovacou schopnosťou, vďaka trom zložkám rastlinného pôvodu: agar, karubín a konjaková guma. VEGA Gél je bez chuti, spoľahlivo tuhne a výborne drží svoj tvar. Vďaka jedinečnej receptúre má univerzálne použitie a je ideálny nielen na prípravu sladkých dezertov, krémov a náplní, ale tiež na prípravu zeleninových a pikantných aspikov. Jeho výhodou je aj skvelé fungovanie s rastlinnými alternatívami mliečnych výrobkov, čím sa VEGA Gél stáva skvelou voľbou aj pre vegánov. Jedno balenie vystačí na prípravu 500 ml krému alebo 250 ml aspiku. Návody na použitie nasladko i naslano sú uvedené priamo na zadnej strane obalu výrobku. Vďaka jednoduchej príprave a rýchlemu použitiu bude váš zákusok či aspik vyzerať nielen skvelo, ale aj chutiť exkluzívne. Smelo vyskúšajte! Prajeme vám dobru chuť.

Bližšie informácie o výrobku a inšpiratívne recepty nájdete na stránke www.oetker.sk a na sociálnych sieťach Dr. Oetker.