Domáce pečenie s Ražným kváskom od Dr. Oetker

Domáce pečenie z kvásku sa v súčasnosti teší veľkej obľube. Povedzme si, kto by odolal lahodnej vôni čerstvo upečeného pečiva? Tento rozširujúci sa krásny a voňavý trend vníma aj špecialista na pečenie Dr. Oetker, ktorý sa rozhodol obohatiť slovenský trh o trendy novinku – sušený Ražný kvások na moderné pečenie kváskového chleba a pečiva. Nechajte sa očariť a prekvapte svojich najbližších čerstvým bochníkom s nádychom tradície. Mať doma čerstvý chlieb alebo iný druh pečiva je na nezaplatenie, a preto venovať trochu času jeho príprave sa vám určite oplatí. Tak neváhajte a popustite uzdu svojej fantázii. Vytvoriť vynikajúce domáce kváskové pečivo nikdy nebolo jednoduchšie!

Rýchla kvásková mágia  

Milovníci domáceho pečenia zbystrite pozornosť! Na slovenský trh prichádza praktický pomocník, ktorý sa oplatí mať vždy po ruke. Dr. Oetker predstavuje jedinečnú jarnú NOVINKU vhodnú aj pre domáce pekárne – sušený Ražný kvások na moderné pečenie kváskového chleba a pečiva. Nechajte sa inšpirovať a vyčarujte si v pohodlí domova chrumkavý kváskový chlieb, vláčny mazanec alebo ďalšie fantastické druhy sladkého alebo slaného pečiva. Objavte kúzlo kvásku, ktorý obsahuje baktérie mliečneho kvasenia, vďaka čomu budú mať vaše dobroty dokonalú, jemne kyslastú chuť i vôňu a vydržia dlhšie čerstvé. Pre okamžité použitie sušeného kvásku je potrebné do cesta pridať aj droždie. Vďaka kvásku a droždiu váš chlieb či mazanec bude krásne nakysnutý a zároveň vzdušný. Novinka je ideálnou voľbou aj pre vegánov. Jeho výhoda spočíva tiež v praktickom jednorazovom balení na 500 g múky. Vďaka Ražnému kvásku od Dr. Oetker bude vaše pečivo chutiť dokonale – ako z tradičnej pekárne so zárukou úspechu a spokojnosti.

Oživená tradícia

Preferujete tradičnú metódu kváskovania? Ak áno, sušený Ražný kvások Dr. Oetker môžete jednoducho oživiť a domáci chlieb piecť z čerstvého kvásku bez potreby ďalších kypriacich látok. Návod na oživenie kvásku a inšpiratívne recepty nájdete na stránke www.oetker.sk/kvasok

Receptové inšpirácie

Skvelý recept na domáci kváskový chlieb nájdete priamo na zadnej strane obalu výrobku. Ďalšie skvelé inšpirácie na slané a sladké recepty nájdete na stránke www.oetker.sk/kvasok

Pečivo, ktoré si upečiete doma podľa receptov Dr. Oetker, bude voňavé a vhodné na akúkoľvek príležitosť. Je len na vás či bude bochník „slávnostný“, alebo každodenný. Prajeme vám dobrú chuť!