Prvé trendy tohtoročnej jesene: Pripravte sa už teraz!

Leto sa nám pomaly blíži ku koncu, avšak dobrou správou pre všetky módne maniačky je, že  prichádza jeseň plná horúcich trendov! A keďže nikdy nie je priskorona prípravu nového sezónneho šatníka, máme pre vás niekoľko tipov, bez ktorých sa nadchádzajúcu sezónu jednoznačne nezaobídete.

Výrazné farby a nadčasové káro

Je to oficiálne. Jesennnej sezóne budú kraľovať výrazné farebné odtiene . Oranžovú, červenú a horčicovo žltú hľadajte na šatách, topoch, ale aj nohaviciach, či sukniach. Z materiálov dominuje pohodlný úplet, viskóza, ale aj v lete obľúbený popelín. Tešiť sa tiež môžete na návrat obˇôúbeného károvaného vzoru. V kurze bude tradičná červeno-čierno-biela kombinácia, ale aj štýlové novinky v tlmených jesenných tónoch zelenej, petrolejovej, či tmavo rúžovej. Károvaný vzor vyzerá výborne na viacerých druhoch oblečenia,  no odporúčame rozhodne zainvestovať do výrazného kabáta a dlhých šiat.

Sako ako statement kúsok

Sakosa v dámskej móde stalo pojmom, či už ako súčasť kostýmu, alebo ako samostatný kúsok. Je variabilné a vhodné do práce, na obchodné schôdzky,spoločenské akcie , ale aj voľný čas. Vyzerá výborne v klasickom partnerstve s bielou blúzkou, nosiť ho však môžete aj s tričkom a džínsami. Dôležité je nájsť model, ktorý vám dokonale sadne. V tom prípade s vami sako jednoznačne vydrží niekoľko módnych sezón.  Túto jeseň odporúčame klasický kockovaný vzor, alebo káro!

Trendy členkové

Z topánok budú vládnuť tejto jeseni členkové čižmy. Módne značky ponúkajú na výber hneď niekoľko zaujímavých modelov. Okrem tradičných čiernych, vínových a telových vyskúšajte túto jeseň do bielu farbu. Biele členkové čižmy sa hodia  k rôznym štýlom, vyzerajú skvele v kombinácii s vyšúchanou džínsovinou, ale aj dievčenskými maxi šatami. Hitom budú tiež zamatové povrchy pokryté rôznymi výšivkami a leopardí vzor. Tento tip topánok najlepšie vynikne v jednoduchých a jednofarebných stylingoch.

 

Il.fotografia: pinterest.com

Galéria: cellbes.sk VERO MODA, Twinset, Kara, Pietro Filipi