Dovybavte svoj mobil a zábava sa môže začať!

Všetci milujeme svoje telefóny. Poskytujú nám potrebné informácie, zabávajú nás a tiež nám krátia dlhé chvíľky nepríjemnej nudy alebo čakania. Občas si myslíme, že my a mobily sme ako jedno. Akosi nám prirástli k ruke. Nečudo, veď nám poskytujú toľko skvelých možností!

Aké príslušenstvá na mobily si môžeme zakúpiť?

Toto je výborná otázka! Odpoveď na ňu je celkom nenáročná i postačujúca k vašej spokojnosti. Už len obyčajný čistič displeja sa ráta ako príslušenstvo. Je maličký, imidžový a môže byť vždy po ruke, ak bude treba. Neutierajte si obrazovku do pulóvra! Asi to aj tak robíme všetci, že? Vyhnime sa tomuto zlozvyku a starajme sa o čistotu a lesk displeja ako profesionáli. Ukážme, že nám záleží na našom majetku, aj keď ide iba o obyčajný telefón.

V týchto úplne najlepších vynálezoch modernej doby (áno, reč je stále o mobiloch) máme predsa všetko. Skrývame v nich naše malé i veľké tajomstvá, fotky nás a našej rodiny a iné nezabudnuteľné momenty alebo správy. Nie raz nám náš telefón „zachránil život“. Ukazuje nám čas, smer, poskytuje priestor pre všetko, čo máme radi a čo považujeme za dôležité. Práve príslušenstvá či iné náhradné diely na mobily, sa nám oň postarajú.

Jeho ochrana je na prvom mieste, a preto vhodne zvolené ochranné sklá, puzdrá aj obaly na telefóny, by mali byť samozrejmosťou. Prvé, čo urobíme, keď si zakúpime nový mobil – je určite zaobstaranie si už spomínaného príslušenstva. Telefón tak bude chránený pred pádmi, a to minimálne tak, že sa nerozletí hneď na márne kúsky. Také situácie sú bežné a normálne. Buďme pripravení. Okrem iného tieto druhy príslušenstva sú aj akýmsi trendy doplnkom a ešte viac doplnia váš imidž a štýl.

Príslušenstvo na mobily – to sú aj adaptéry, nabíjačky, audio, držiaky alebo káble

Kto miluje svoj telefón, dopraje si aj rôzne iné „hračky“. Slúchadlá, bezdrôtové slúchadlá, reproduktory alebo mikrofóny. Fantastické sú aj rôzne držiaky, selfie tyče, ktoré nám zjednodušujú život aj po inej stránke, po tej zábavnejšej. Už sa nikto nemusí obetovať – na fotke môžete byť predsa všetci! Čokoľvek vám zachýba, príslušenstvá na mobily sú tu práve od toho, aby vás urobili spokojnými.

TIP na záver:

Nezabudnite, že nikdy nemáte dosť pamäti, pretože fotky, videá, dáta, či aplikácie nám z nej ukrajujú stále viac a viac. Našim tipom na záver sú preto pamäťové karty, ktorými veľmi jednoducho rozšírite kapacitu svojho telefónu (teda pokiaľ nemáte niektorý z iPhone, kde nie je možné používať žiadne prídavné pamäťové karty a riešenie problému s nedostatkom kapacity je náročné).  MicroSD karty spoločnosti Kingston sú navrhnuté tak, aby poskytovali stabilný výkon pri nepretržitom fotení alebo natáčaní aj 4K videa. Dávajú používateľom istotu, že nebudú mať problémy s dostatkom pamäte vo svojich zariadeniach. Karty v tejto sérii sú navrhnuté s ohľadom na rýchlosť, kapacitu a odolnosť aj v najextrémnejších podmienkach. Trieda Class 10 UHS-I U3 zabezpečuje rýchlosť čítania až 100 MB/s a ​​zápisu až 80 MB/s, a tak majú používatelia slobodu pri zachytávaní svojich dobrodružstiev vo FullHD alebo aj 4K so zrkadlovkou, kompaktom, či lepšími telefónmi. Okrem vyššej kapacity majú nové karty Canvas React hodnotenie Video Speed ​​Class 30 (V30) a A1 App Performance Rating. Tieto nové vylepšenia tak prinesú dostatok miesta nielen pre fotografie s vysokým rozlíšením a 4K video, ale aj pre graficky náročné multimédiá používané v gamingu a mobilných aplikáciách. Pamäťové flash karty Canvas majú doživotnú záruku a vyznačujú sa vyhlásenou spoľahlivosťou značky Kingston. Samozrejmosťou je aj bezplatná technická podpora. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.kingston.com.