Nohy pripravené na leto!

Aj keď je tohtoročný máj na teplé počasie skúpy, onedlho prídu dni, keď odhalíte nohy so všetkou svojou krásou. Ak im chcete dopomôcť k vysnívanému vzhľadu a trápi vás celulitída, doprajte im špeciálnu kúru s prípravkom Anti Cellulite SPAod českej kozmetiky, postavenej na francúzskych základoch, For Life & Madaga.

Celulitída je jedným z najčastejších estetických problémov, ktoré trápia ženy a vďaka ktorému sa hanbia odhaliť. Ak by ste si mysleli, že ju majú len moletnejšie a zrelšie ženy, nie je to tak. Trápi aj veľmi chudé a mladé dámy. Zbaviť sa jej nie je vôbec ľahké a je potrebné zapojiť sily na viacerých frontoch – strava, cvičenie, špeciálne prípravky, estetické zákroky. Najrýchlejším riešením sú práve rôzne invazívne a neinvazívne estetické zákroky, ktoré sú však finančne najnáročnejšie. Zabojovať proti nej vám popri vhodnom jedálničku, dostatočnom pitnom režime a pravidelnom cvičení pomôže unikátny prípravok Anti Cellulite SPA.

Postihnutým partiám poskytuje intenzívnu kúru bojujúcu proti celulitíde, zároveň má príjemnú textúru, ľahko sa vstrebáva a na koži nezanecháva nepríjemnú vrstvu. Obsahuje selegované látky z morských rias, červená morská riasa, hnedá morská riasa, Escin, mentol, minerálna soľ z Mŕtveho mora, to všetko sú látky hodnotené ako jedni z najúčinnejších na svete, ich vplyvom dochádza k výraznému zvyšovaniu uvoľňovania tukov, obmedzovaniu ukladania rezervných tukov, zabraňovaniu nadmerného hromadenia vody v bunkách, k zvýšeniu mikrocirkulácie a zabraňovaniu opuchom. Svojím klinicky preukázaným účinkom zlepšuje stav častí postihnutých celulitídou, a to vrátane zoštíhlenia až o 4 cm za 30 dní, a napomáha formovaniu postavy v oblasti zadku a nôh. Aplikujte ho krúživými masážnymi ťahmi, pravidelne ráno a večer, minimálne po dobu jedného až troch mesiacov. Potom preventívne 1 x týždenne. Kúpite pohodlne na www.forlifemadaga.com.