Štýlová móda pre deti: Ako zo škatuľky

Rodičia dobre vedia, aké dôležité sú pre ich drobcov pohodlie a kvalita oblečenia. V tejto kolekcii od Tchibo nájdete ideálne kúsky na domáce hranie i pohodu, no i také, ktoré vašim ratolestiam pomôžu odolávať sychravejšiemu počasiu.

Kolekciu „Štýlová móda pre deti: Ako zo škatuľky“ nájdete v predajniach Tchibo od 11. marca. Pre držiteľov TchiboCard je dostupná online už od 5.3.2019.

Džersejové šaty

Predstavte si vašu malú princeznú v týchto krásnych džersejových šatoch. Nielenže majú roztomilú potlač, ale dôraz sa kládol aj na kvalitu výroby. Šatôčky pozostávajú z 95 percentnej bavlny, ktorá je vyrobená v súlade s najprísnejším medzinárodným biotextilným certifikátom GOTS, sú tak z čisto ekologickej produkcie. Dostupné sú vo veľkostiach od 62/68 až do 98/104. Cena: 12,99 €.

 Bunda do dažďa

Aby bol váš drobec v teple a suchu, potrebuje to správne oblečenie. Táto rozkošná modrá bunda do dažďa s autíčkovou potlačou dokáže odolávať vode až do vodného stĺpca 3000 milimetrov. Príjemne sa nosí vďaka podšívke zo stopercentnej bavlny a dostanete ju vo veľkostiach 74/80 až 122/128. Razom máte o jednu starosť menej – táto bunda si pohodlie vášho dieťaťa ustráži. Cena: 22,95 € 

Trojdielne pyžamo

Roztomilé trojdielne pyžamo vyrobené zo stopercentnej bavlny z ekologickej produkcie, v ktorom bude radosť spať. Je hebké na dotyk a vyzerá skvele. Sada pozostáva z trička s kvetinovou celopotlačou, šortiek s prúžkami a svetlomodrých dlhých nohavíc. Dostanete ho vo veľkostiach od 86/92 po 134/140. Cena: 14,99 €.

Softshellová kombinéza

Ruku na srdce, deti rady trávia svoj čas vonku, a to bez ohľadu na to, aké je práve počasie. Do toho daždivého ich bude sprevádzať táto kvalitná softshellová kombinéza, odolná proti vodnému stĺpcu do 3000 milimetrov. O maximálne teplo a pohodlie sa postará mäkká hrejivá mikroflísová podšívka. Kombinéza má špeciálnu protižmolkovú úpravu. Dostupná je vo veľkostiach 74/80 až 110/116. Cena: 29,95 €.

Striekacie zvieratká do vody

Čo je väčšia zábava, ako hrať sa vo vani či v umývadle so zvieratkami určenými presne na to? Týchto 5 kúskov sa zaručenie postará o veselú ušpliechanú kratochvíľu s vodou. Loďka, žabka či tuleň, každá hračka má malý otvor, z ktorého sa dá striekať voda. A navyše sa tieto milé hračky do vane dajú úžasne ukladať na seba. Rozžiarené detské oči za to predsa stoja. J Dostanete ich vrátane úložného vrecúška. Cena: 9,99 €.

 Tepláky

Tieto pohodlné tepláky sa veľmi príjemne nosia vďaka vysokému podielu bavlny. Vaše ratolesti tak nebude nič obmedzovať pri hraní či oddychu. Navyše vyzerajú módne a v páse majú veselú pruhovanú šnúrku. Tepláky sú dostupné vo veľkostiach od 74/80 po 134/140. Cena: 14,99 €.

Posted in TOP