Vychutnajte si SKYR

Bohušovická mliekareň zásobuje slovenský trh tradičným islandským SKYROM. Teraz, vyhlasuje súťaž pre blogerov o najlepšie raňajkové recepty s týmto mliečnym výrobkom plným bielkovín.

SKYR je mliečny produkt s viac ako tisícročnou tradíciou v islandskej kuchyni a jeho obľúbenosť stúpa aj u nás. Vďaka fermentácií neobsahuje skoro žiadny tuk (0,1 %) a má vysoký obsah proteínov. Je teda ideálnou súčasťou jedálničku pri redukčných diétach, naberaniu svalovej hmoty a celkovom zlepšení životného štýlu. SKYR „dáva mužom silu a ženám krásu“.

Súťaž pre blogerov o 2x 400 EUR

Raňajkujem zdravo zo Skyrom“, tak znie hlavné motto súťaže. Raňajky sú základom dňa a zdravé raňajky sú základom zdravého životného štýlu. Úlohou súťažiacich je vymyslieť a pripraviť zdravé a výdatné raňajky, ktorých súčasťou bude tradičná islandská pochúťka SKYR z Bohušovickej mliekarni. Od 10. septembra do 24. októbra 2018 môžu slovenskí blogeri do súťaže posielať svoje raňajkové recepty. Zároveň  treba recepty zverejniť na svojom blogu alebo sociálnych sieťach a pridať k nim  hashtag #skyrcz a #ranajkujemskyr. Zúčastniť sa môže každý, kto prevádzkuje vlastní blog písaný v slovenčine nepretržite po dobu minimálne 6 mesiacov. Každý bloger môže poslať maximálne 2 súťažné recepty a ku každému z nich 1 fotografiu.

Súťažné raňajky bude hodnotiť verejnosť aj odborná porota. Hlasovanie verejnosti prebehne od 9. 10. do 17. 10. 2018 na facebookovom profile Skyr CZ. Autor súťažných raňajok s najväčším počtom lajkov získava 400 EUR. Druhý víťaz vybraný porotou taktiež získa odmenu 400 EUR. Autori troch najlepšie hodnotených receptov a troch receptov s najväčším počtom lajkov dostanú balíčky plné Skyru z Bohušovickej mliekarny. Viac informácií a pravidla súťaže nájdete na www.skyrcz.cz.

Ži zdravo, ži SKYR!

Traduje sa, že na Island priviezli SKYR Vikingovia, ktorí sa tu usadili pred viac než tisíc rokmi. Islanďania od tej doby zbožňujú zamatovú štruktúru tohoto neuveriteľne zdravého mliečneho výrobku a dnes je obľuba tejto delikatesy silnejšia než kedy predtým.

Okrem skoro nulového percenta tuku a vysokého podielu proteínu, obsahuje SKYR vápnik a vitamín D, teda zložky, ktoré sú potrebné pre naše kosti a správne fungovanie imunitného systému. SKYR je ideálny na raňajky či desiatu v súlade so zdravým životným štýlom. Je veľmi vhodný aj pre tehotné a kojiacie matky, ktoré potrebujú zvýšený príjem bielkovín. Neochutená variant je vo svete obľúbenou ingredienciou zdravých receptov od pečenia, cez mliečne nápoje až po omáčky k mäsu. Jeho prednosti určite prispievajú k tomu, že Islanďania patria k najdlhšie žijúcim obyvateľom Európy.

Vedľa neochutenej varianty natur, ponúka Bohušovická mliekarňa na českom trhu aj ovocné príchute jahoda, brusnica, broskyňa s marhuľou, malina a čučoriedka a po novom tiež višne s čokoládou.

Súťaž:

Aké varianty SKYR-u sú na trhu?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 01. novembra 2018. Ako predmet správy použite “súťaž –SKYR

Súťažíte o:

Traja z vás získajú po tri kusy tohto produktu.

Výhercov kontaktujeme e-mailom, alebo telefonicky v prípade, že uvedú tento kontakt do svojej odpovede.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou