Somat Gold – viac komfortu a ešte lepší výkon

Hektická doba sa odráža aj do života v kuchyni. Času je menej, no povinností stále veľa. Neodmysliteľnou súčasťou mnohých domácností je preto umývačka riadu. Aby bol výsledok umývania 100-percentný, potrebujete osvedčeného pomocníka. Stavte na prémiové tablety a gél Somat Gold! Spoločnosť Henkel teraz prináša na pulty obchodov ich vylepšenú verziu.

Oslava narodenín, rodinná večera či posedenie s priateľmi. Príjemné chvíle sa bez dobrého jedla  nikdy nezaobídu. To však znamená aj množstvo použitého riadu a hodiny strávené upratovaním. Netrápte sa, vychutnávajte si spoločnosť svojich najbližších a povinnosti prenechajte domácim pomocníkom. Nové, vylepšené tablety a gély Somat Gold sú tou správnou voľbou – prinášajú viac komfortu, ešte lepší čistiaci výkon a ako bonus prémiový vzhľad.

Nová receptúra tabliet a gélov v sebe ukrýva technológiu hĺbkového čistenia, ktorá si hravo poradí s pripáleninami a účinne odstráni aj zaschnuté škrobové škvrny, ako sú tie od ryže či ovsených vločiek. Bez ohľadu na to, aké dobroty pripravujete, nemusíte sa obávať, že riad ostane poznačený nečistotami. Výhodou je tiež moderný obal pre maximálny komfort – tablety odteraz kúpite v prémiovom uzatvárateľnom, vodeodolnom a ľahko uskladniteľnom obale. A aby bolo použitie Somat Gold tabliet ešte jednoduchšie, nové tablety sú vo fólii rozpustnej vo vode. Tabletu stačí vložiť do dávkovača umývačky a spustiť umývací program.

Nové tablety a gély Somat Gold nájdete vo svojich obchodoch hneď v niekoľkých veľkostiach balenia s odporúčanou maloobchodnou cenou od 7,99 Eur.

Poznáte benefity gélu?

Rozhodli ste sa vyskúšať gél namiesto tabliet? Potom by ste mali poznať, aké výhody prináša do vašej kuchyne. Hlavným benefitom gélu je jeho ľahké a rýchle rozpúšťanie, vďaka čomu je obzvlášť vhodný pre krátke programy a vy sa už viac nemusíte báť nerozpustených zvyškov čističa na vašom riade. Účinkuje okamžite po spustení umývacieho cyklu, a tak pôsobí na nečistoty dlhšie, takže dokonalý výsledok umývania je zaručený. Navyše, podľa stupňa znečistenia riadu je možné ho jednoducho a flexibilne dávkovať. Gazdinky, u ktorých je umývačka často používaná, určite ocenia aj nové ekonomické „GIGA“ balenie Somat Gold gélu.

Súťaž:

Ako sa používajú tablety Somat Gold?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 15. novembra 2018. Ako predmet správy použite “súťaž –Somat 

Súťažíte o:

Piati z vás získajú Somat Gold.

Výhercov kontaktujeme e-mailom, alebo telefonicky v prípade, že uvedú tento kontakt do svojej odpovede.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.