Pripravte sa na leto s SHAKE-IT Matcha Detox


Verili by ste, že existuje niečo, čo dodá telu všetky potrebné živiny, zaženie smäd, pomôže s detoxikáciou organizmu, a ešte vás nakopne energiou? Predstavujeme vám SHAKE-IT Matcha Detox. Vnútri zeleného téglika nájdete tentokrát okrem iného matcha tea, baobab, moringu, spirulinu alebo chlorelu.

Cereálne koktaily SHAKE-IT si za posledný rok obľúbilo veľa ľudí od aktívnych športovcov, cez cestovateľov a mamy na materskej dovolenke, až po ľudí, čo si ráno jednoducho nestíhajú urobiť „normálne“ raňajky.

SHAKE-IT Match Detox prináša spôsob, ako si vychutnať obľúbený cereálne kokteil, a pritom urobiť niečo pre svoje telo. SHAKE-IT Matcha Detox totiž okrem už tradičných ovsených vločiek bez lepku, chia semienok a ryžového proteínu obsahuje aj celý rad nových ingrediencií, ktoré tvoria spoločne doslova detoxikačnú bombu.

  • Matcha tea pomáha vďaka vysokému obsahu chlorofylu odstraňovať z tela toxíny a ťažké kovy. Obsahuje L-theanin, ktorý posilňuje pamäť a koncentráciu, znižuje hladinu zlého (LDL) cholesterolu a zároveň posilňuje imunitný systém.
  • Baobab je superpotravina, ktorá obsahuje celý rad vitamínov, minerálov a tiež takmer 50% vlákniny. Okrem toho je bohatý na aminokyseliny, bielkoviny a sacharidy.
  • Moringa sa tiež nazýva kráľovnou medzi superpotravinami. Pomáha pri problémoch so zažívaním, u dojčiacich žien podporuje tvorbu materského mlieka a je skvelým zdrojom horčíka, vápnika, fosforu, železa, draslíka, zinku či medi.
  • Chlorella pomáha telu zbaviť sa ortuti ale aj všetkých ďalších kovov. Zároveň má tiež preukázateľné antivírusové, antibakteriálne a protiplesňové účinky.
  • Spirulina je veľmi bohatá na bielkoviny a obsahuje až 18 druhov aminokyselín. 1 gram spiruliny má rovnakú výživovú hodnotu ako 1 kilogram zeleniny. Zlepšuje zrak a pomáha regenerácii vlasov a nechtov.