Festivalový look, s ktorým zažiarite

K letu patria večierky, záhradné party a v neposlednom rade hudobné festivaly. Chystáte sa na nejaký aj vy? Každoročne ide o prehliadku skvelej hudby, ale aj krásnych žien a nápaditých outfitov. Viete, aké sú tento rok trendy v líčení? Jednoznačne METALICKÉ. Farebné linky, lesklé očné tiene či výrazné rúže nesmú chýbať vo vašej výbave.

Dlhotrvácny základ

Súčasťou každého líčenia  je správne zvolený make-up. V lete siahnite po tekutom, ktorý je veľmi ľahký. Pleť farebne zjednotí, zakryje nedokonalosti, a zároveň ju zmatní. Na festivaly voľte make-up obsahujúci aj podkladovú bázu – tá zaručí výdrž líčenia až do posledného koncertu.

Tip: Pre zvýšenie výdrže môžete pleť zafixovať sypkým transparentným púdrom, ktorý sa prispôsobí odtieňu pokožky.

Popustite uzdu fantázii

Hudobné festivaly sú ideálnou príležitosťou na experimenty v líčení. Vykročte zo svojej komfortnej zóny a vyskúšajte nezvyčajné farebné kombinácie. Tohtoročným trendom sú metalické farby. Môžete zvoliť výrazné očné tiene, ale pozornosť upútate aj farebnými linkami. Vonkajší kútik oka zvýraznite tmavšou farbou, napríklad hnedou. Od vnútornej strany oka následne aplikujte bronzovú so zlatým odleskom. Na záver zvýraznite záhyb oka zlatou metalickou ceruzkou. Celé líčenie zvýrazní zelená linka popri riasach. Pri výbere produktov dbajte na to, aby boli dlhotrvácne, a zároveň dobre pigmentované. Čerešničkou na torte sú nádherne vykreslené a predĺžené riasy. Vedeli ste, že počas celého dňa vydržia na svojom mieste okrem vodoodolných riaseniek aj tie s obsahom špeciálnych polymérov a voskov? Zvodný tvar rias zafixujú až na  dlhé hodiny.

Tip: Nebojte sa farieb a nezvyčajných kombinácií. Výrazná vodná linka je stále in. Čo tak kombinácia zelenej a modrej? Ak nie ste taká odvážna, skúste bronzovú alebo zlatú, ktoré ladia s očnými tieňmi. 

Doba bronzová

Mnoho dám má problémy s výberom bronzeru. Dostupné sú broskyňové, zlatisté, oranžové aj hnedé, no ktorý je ten správny? Riaďte sa podtónom vašej pleti. V prípade, že zvolíte bronzer v guľôčkovej podobe, neurobíte krok vedľa. V balení sú perly rôznych farieb, takže si viete namixovať ten správny odtieň. Navyše, obsahujú jemné trblietavé čiastočky, ktoré pokožku rozžiaria. Produkt aplikujte pod lícne kosti, na čelo popri línii vlasov, ale aj na čeľusť a hrany nosa.

Tip: Na aplikáciu použite veľký púdrový štetec. Vďaka svojmu tvaru do špičky je naozaj multifunkčný a môžete ho použiť na nanášanie farby na líčka aj rozjasňovača. Je vyrobený z kozích vláken a aplikácia je naozaj jednoduchá.

Metalická bodka

Najväčším hitom tohtoročnej sezóny sú holografické a metalické rúže na pery. Ak nemáte odvahu vyskúšať ich počas bežného dňa, festival je ideálna príležitosť. Bude vaším favoritom krvavo červená, koralová, jemná fialová alebo zlatá?