Vyššia kvalita a nové chute

Každý milovník talianskej kuchyne ocení chrumkavé pizzové cesto a k tomu pohár voňavého vína. Z tejto kombinácie môže vzísť príjemný večer vo dvojici alebo aj rýchla a chutná večera za pár minút. Dr. Oetker neustále inovuje svoje výrobky v súlade s aktuálnymi trendami, tak aby uspokojil potreby a želania svojich zákazníkov a vytvoril produkty každému milovníkovi pizze priamo na mieru. Na základe stále vyšších nárokov na kvalitu, či špeciálne ingrediencie, aké má súčasný spotrebiteľ nájdete odteraz Pizze Ristorante s rovnakou receptúrou ako sortiment v západnej Európe.

Môžete sa tak tešiť na intenzívnejší zážitok vďaka bohatšej náplni na ešte chrumkavejšom ceste ako doteraz. Aj ten najhladnejší gurmán si vystačí s väčším rozmerom pizze Ristorante. Dr. Oetker prináša chuť talianska až v trinástich produktoch. Odteraz si môžete vytvoriť výnimočnú atmosféru aj s piatymi unikátnymi novinkami.

Ste milovník neodolateľnej čokoládovej chuti?

Najväčšia novinka od Dr. Oetker poteší všetkých milovníkov čokolády. Patríte medzi nich aj vy? Tak práve pre vás je určená neodolateľná novinka v podobe čokoládovej pizze Ristorante Dolce al Cioccolato Dr. Oetker. Spoločnosť prichádza na trh s touto jedinečnou inováciou ako úplne prvá. Objavte tri druhy rozplývajúcej sa lahodnej čokolády na teraz ešte tenšom a chrumkavejšom ceste, ktorému sa nedá odolať!

Snúbi v sebe všetko, čo máte radi

Radi si doprajete? Práve vám je určená obľúbená pizza Ristorante Quattro Stagioni Dr. Oetker. Jedinečná pizza „štyri ročné obdobia“ je bohato obložená hneď niekoľkými chuťami. Na tenkom chrumkavom ceste nájdete špenát, tuniaka, salámu aj šampiňóny. Lahodnú kombináciu navyše dopĺňa zmes lahodného syra eidam, strúhaná mozzarella a všetko príjemne dochutia jemné bylinky.

Dve novinky na smotanovom základe

Popri tradičnejšom sortimente na klasickom paradajkovom základe teraz prichádza Dr. Oetker s dvomi unikátmi novinkami aj na smotanovom základe. Vychutnajte si obľúbené ingrediencie v novom šate a objavte tak ďalší delikátny rozmer chutí. Ak radi skúšate nové veci, určite siahnite po Ristorante Pizza Bianca Prosciutto Patata Dr. Oetker. Táto unikátna pizza na smotanovom základe je obložená údenou šunkou a zemiakovými lupienkami. Ak máte radi tradičnejšie chute siahnite po druhej novinke na smotanovom základe Ristorante Pizza Carbonara Dr. Oetker. Na tenkom chrumkavom ceste objavíte šunku, cibuľu, vajcia a lahodný syr.

Dočkali sme sa bezlepkovej pizze!

Uprednostňovanie bezlepkových potravín je v súčasnosti nielen trendom životného štýlu, ale aj nevyhnutnosťou pre mnohých ľudí. Dr. Oetker sleduje potreby svojich zákazníkov a chce dopriať jedinečný zážitok všetkým milovníkom chutnej pizze. Na trh preto práve teraz prichádza so špeciálnou novinkou – bezlepkovou pizzou. Ristorante Pizza Salame Gluten Free Dr. Oetker je bezlepková, chuťovo výborná pizza bohato obložená paradajkovým pyré, syrom a salámou nielen pre tých, ktorí ju potrebujú. Chrumkavé cesto je vyrobené z prirodzene bezlepkových ingrediencií, ako je ryžová múka, zemiakový škrob a hrachový proteín.