Ultraviolet: farba roka 2018

Komplexná a expresívna. Taká je farba roka 2018: ultraviolet, ktorá v sebe kombinuje tajomno vesmíru a štýlovú originalitu.  Na mólach svetových dizajnérov sa objavili aj jemné odtiene levanduľovej a ametystovej, čo nám dáva nespočetne mnoho alternatív ako si ju začleniť do šatníka. Kombinácie dokážu byť naozaj pestré, vsaďte preto v prípade odtiena ultraviolet svoju vynaliezavosť.

Jemný akcent

Zďaleka najjednoduchší spôsob, ako nosiť farbu ultraviolet je zakomponovať ju do outfitu v  podobe dobre premysleného detailu. Topánky, náhrdelník či iný doplnok vám zabezpečí štýlovú a originálnu reprezentáciu tejto výnimočnej farby bez toho aby ste museli príliš obmieňať existujúci šatník.

Farebný experiment

Ak máte záujem experientovať s farbou, skúste odvážnu kombináciu ultraviolet a kvetinových šiat alebo kabátu! Červená, ružová a aj žltá a zelená sa krásne spájajú s týmto odtieňom fialovej a spolu tak vytvoria hravý a svieži look. Nič však nepokazíte ani tradičnými kombiáciami s čiernou, či bielou.

Fialová krása

Ak vám nechýba odvaha a ste extravagantný typ, jednoznačne vyskúšajte odtiene fialovej aj v líčení. Dokonalou voľbou je rúž, ktorý vám vyčarí štýlový, futuristický vzhľad. V prípade výrazného rúžu ponechajte zyšok vizáže jednoduchý, aby výrazný odtieň dostatočne vynikol. Jednoznačne neostanete bez povšimnutia. Nosia sa matné aj lesklé odtiene.

 

Fotografie: Cellbes.sk, Twinset, Engelsrufer-Anjelské zvončeky, Rodin-Beautysecret.sk