Československá klenotnícka značka ALO diamonds otvorila ďalšiu luxusnú predajňu

Prestížne klenotníctvo ALO diamonds otvorilo v nedeľu 22. novembra 2017 butik v bratislavskom Auparku. V rámci Slovenska sa jedná už o štvrtý butik s luxusnými šperkami.

Prijmite pozvanie do spoločnosti tých najkrajších klenotov. Nechajte sa uniesť príjemným prostredím impozantného priestoru butiku, na ktorého dizajne sa podieľal osobne Alojz Ryšavý, klenotník a majiteľ ALO diamonds, spolu s tímom slovenských a českých architektov. Vychutnajte si plnými dúškami romantickú atmosféru, privátne zóny a prvotriedny servis, ktorý je pri výbere šperkov nevyhnutný.

V klenotníctve ALO diamonds si zakladajú na tom, aby sa zákazníci pri nákupe šperkov cítili čo najpríjemnejšie. Inšpiráciou pre vzhľad interiéru butiku sa stali toskánske renesančné šľachtické sídla. Vždy čerstvé kvety na masívnom kamennom pulte, strop zdobený motýlikmi a originálny luster, ktorý je dominantný v každom z butikov ALO diamonds, spolu jemne harmonizujú energiu priestoru a navodzujú romantickú atmosféru.

Zaujímavým prvkom sú vitríny, ktoré architekti zabudovali do zrkadiel v štýle francúzskych okien. Svetlé, svieže tóny podčiarkujú krásu diamantov aj farebných drahokamov, ktorými sú šperky osadené. Súčasťou butiku sú aj privátne zóny, v ktorých je zákazníkovi ALO diamonds poskytovaný prvotriedny servis a individuálna starostlivosť.

ALO diamonds, z ktorého ateliéru pochádzajú jedny z najkrajších nadčasových, moderných i extravagantných šperkov, sa o obchodný priestor delí so spoločnosťou LISKA BRATISLAVA. Popri dych vyrážajúcich klenotov v butiku nájdete aj bohatú ponuku luxusných kožušín.

Kvalitné klenoty sú nielen cenným darom, ale aj rodinným pokladom predávaným z generácie na generáciu