5 must have kabeliek

Každá žena má v šatníku určite viacero kabeliek,  predstavíme si však päť kúskov, ktoré by v šatníku žiadnej z nás rozhodne nemali chýbať.

Shopper bag

Túto kabelku ocení každá nákupná maniačka, pretože sa do nej zmestia všetky drobnosti každodenného života a ešte vám v nej zostane priestor aj na nákupy. Je vhodná na denné nosenie, do práce aj na bežné neformálne udalosti. 

Spoločenská kabelka
Či už clutch alebo nestarnúca baguette bag, drobná elegantná kabelka je nevyhnutnosťou každej ženy. Je vhodná na spoločenské udalosti, party či večerné akcie s priateľmi.

Kľúčové je vybrať si takú, ktorá sa hodí aj na denné nosenie. Tak ju využijete skutočne naplno.

Crossbody kabelka

Je veľmi praktická a ležérna a keďže ju máte zavesenú cez telo, perfektne sa nosí. Ocenia ju najmä tí, čo potrebujú mať všetky svoje osobné či pracovné veci hneď pri sebe ale výborne sa hodí aj do mesta alebo na menšie nákupy.

Listová kabelka

Veľmi populárna kabelka hlavne počas letných mesiacov. Touto kabelkou ľahko zmeníte každý outfit. K jednoduchému stylingu sa nebojte kombinovať aj výraznejšie modely. 

Ruksak

Moderný ruksak je v súčasnosti veľmi obľúbená náhrada kabelky. Je praktický, štýlový , dá sa nosiť k športovému oblečeniu aj k šatám. Stal sa veľmi obľúbeným doplnkom nielen počas letných festivalov ale je výborným doplnkom aj na prechádzku do mesta.

 

Foto: Takko, Cellbes,Twin-Set