Starostlivosť o pokožku je podstatná vždy a všade

Až 2 m² krásy, to je naša koža, pokožka, ochranná bariéra tela i zrkadlo pôvabu. Rovnako tak sa ale môže premeniť v usušenú známku chýbajúcej starostlivosti, dôkaz uponáhľanosti a únavy. Starostlivosť o ňu musí byť každodenná a priebežná. Aj preto sú k dispozícii krémy aj do kabelky, ktoré by nemali chýbať ani na pracovnom stole či nočnom stolíku. Tri krémy na troch rôznych miestach nemusia byť zásahom ani pre peňaženku. Dostatočnú starostlivosť môžeme svojej pokožke dopriať aj s tými základnými, ktorým veríme už desiatky rokov. Objavte silu bylín, ktoré môžu obyčajný krém premeniť v balzam. Výsledkom bude krása a spokojnosť pokožky.

Majte svoj krém stále pri sebe

Kto niekedy cestou do práce, pri riadení auta alebo na schôdzke pri pohľade na svoje ruky nezapochybuje? Občas bývajú unavené či suché ako papier. Rovnako tak vás možno niekedy bolestne zapálili lakte a pri dotyku ste zistili, ako hrubá a neošetrovaná pokožka na nich je. Ak túžime po jemnej a krásnej koži, musíme si ju zaslúžiť, a to pravidelnou starostlivosťou. Vybavte svoju kabelku, tašku aj plochu pracovného stola krémom. Pristane im napríklad novinka od Indulony – cestovné balenie Indulony Original, ktorá pokožku celého tela rozmaznáva takmer 70 rokov. Je šetrným pohladením aj pre tú najcitlivejšiu a vysušenú kožu. Aj starostlivosť z nechtíka lekárskeho je ukrytá v malom cestovnom balení. Pokožku príjemne rozvonia a zvláčni, bez toho aby ste si po chvíľke umastili klávesnicu od počítača (Indulona nechtíková). Nezabúdajte na seba ani na cestách, nech už vedú kamkoľvek.

Dlane v moci kamiliek

Ruky o nás prezradia mnohé, niekto v nich vidí budúcnosť, iný pôvab alebo únavu. Po ťažkom dni ale potrebujú aj vaše ruky chvíľu odpočinku. Doprajte im tú správnu starostlivosť. Odpoveďou na podráždenú a suchú pokožku je krém na ruky Indulona kamilková so zložkou bisabolol. Ruky zvláčni a  regeneruje. Zlepšuje vzhľad dehydrovanej pokožky – pôsobí protizápalovo a má dezinfekčné účinky. Krém si vás podmaní príjemnou vôňou kamiliek.

Neznie príťažlivo, ale jeho sila vám učaruje

Keď sa povie rakytník, len málokto si vybaví niečo určité. To je však škoda. Olej tejto zdanlivo obyčajnej rastliny ani v najmenšom obyčajný nie je. Skrýva v sebe množstvo dôležitých vitamínov, karotén, minerálne soli a 12-krát viac vitamínu C ako napríklad pomaranč. Pre našu pokožku je potom antibakteriálnou sprchou, hojivým pohladením a precíznou regeneráciou, ktorá podporuje rast tkaniva pri poškodení pokožky. Stavte pri starostlivosti o ruky na silu rakytníka, jeho moc je ukrytá v novej Indulone rakytníkovej.

Zapisujte do svojej pokožky len to krásne. Jej krása vás bude sprevádzať nech pôjdete kamkoľvek, doma i na cestách. Pomáhať vám v tom bude Indulona. Nájdite si tú svoju. Je len na vás, či to bude tá s kamilkou, olivovým alebo rakytníkovým olejom, marhuľami či nechtíkom lekárskym.