Nikon COOLPIX W300 do každého počasia

Nový kompaktný fotoaparát Nikon COOLPIX W300 do každého počasia sa nezľakne hlbokej vody, prachu, chladu ani pádov. Zachytí aj akcie pri slabom osvetlení alebo v tmavom prostredí pod vodou. Režim makro zase vynikajúco urobí detaily drobných zázrakov pod aj nad hladinou. Pripojenie pomocou aplikácie SnapBridge navyše umožňuje okamžite zdieľať vaše zážitky na smartfónoch. Tento jednoducho ovládateľný fotoaparát ideálny pre dobrodruhov je pripravený na fotky či videá nádherných exteriérov, mesta i všetkého medzi tým. Vyskúšajte ho!

Fotoaparát COOLPIX W300 jednoducho zachytáva 16-megapixelové fotografie aj videá s rozlíšením 4K/UHD v hĺbke až do 30 m bez vodotesného krytu.1 Tento kompaktný fotoaparát odolný proti prachu, ktorý podáva solídne výkony aj na súši, neprestáva snímať až do teploty –10 °C.2 A jeho telo odolné proti otrasom znesie pády z výšky až 2,4 m.3 Širokouhlý objektív NIKKOR poskytuje používateľom slobodu pri snímaní skvelých záberov akcie pri slabom os vet lení alebo v tmavom prostredí pod vodou. Režim makro umožňuje zachytiť extrémne detailné zábery drobných zázrakov nad hladinou i pod ňou. Zábery môžete označovať geografickými značkami a zaznamenávať trasy.

Ak si chcete užiť trochu dobrodružstva, tento kompaktný fotoaparát je pre vás ako stvorený. Vyrazte na cestu s fotoaparátom COOLPIX W300 a môžete zachytiť zábavu v bazéne či krásy, ktoré pozorujete počas šnorchlovania, alebo dokonca môžete zaznamenať svoje ponory počas kurzu potápania v otvorenej vode pre pokročilých. Môžete snímať scenériu zo zadného sedadla auta alebo filmovať akciu na šikmom svahu bez obáv o svoj fotoaparát. Pripojenie pomocou aplikácie SnapBridge navyše umožňuje okamžite zdieľať vaše zážitky na smartfónoch.