Coca-Cola vás pozýva na dovolenku snov

Tohtoročné leto sa ponesie na vlne luxusu a pohody –  Coca-Cola totiž rozdáva zájazdy do štvorhviezdičkových hotelov po celom svete! Každý týždeň od 5. júna do 31. augusta si bude môcť výherca vybrať týždenný zájazd pre dve osoby do jednej z 20 európskych a svetových destinácií.

Prechádzať sa po tých najkrajších plážach sveta na Bahamách, užívať si lahodné drinky, slniečko a more v Thajsku alebo na Filipínach, zažiť nekonečnú letnú pohodu na Ibize – taký sen sa môže v tohtoročnej letnej sezóne hravo premeniť na skutočnosť. Stačí si kúpiť pollitrovú fľašu Coca-Cola original taste, Coca-Cola zero cukru zero kalórií, Fanta alebo Sprite, na webových stránkach Coca-Cola vybrať vysnívanú destináciu a následne zadať kód, ktorý je ukrytý na spodnej strane viečka. Či sa aj vy budete môcť vydať na nezabudnuteľnú cestu za letným dobrodružstvom, zistíte okamžite po jeho zadaní. Ďalšie súťažné kódy je možné získať aj v rámci špeciálnych eventov, ktoré si značka pre svojich fanúšikov pripravila. Coca-Cola tímy budú na cestách celé leto a budete ich môcť stretnúť napríklad pri vode alebo na vybraných športoviskách.

A čo všetko je vlastne v hre? „Súťažíme o letenky a týždenný zájazd do štvorhviezdičkového hotela s polpenziou pre dve osoby. Vyberať je možné z 20 krajín po celom svete a ponuka je naozaj rozmanitá. Môžete s partnerom, kamarátkou či kamarátom vyraziť do klasických destinácií, ako sú Grécko či Francúzsko, ale môžete sa tiež vydať za rytmami reggae na Jamajku, za exotikou na Bahamy či Filipíny alebo môžete objavovať kúzlo tajomného Vietnamu. Záleží len na vás,“ uvádza Jana Nováková, brand manažérka značky Coca-Cola.