Jemná koralová

Koralová farba je jemná a veľmi ženská. K letu sa výborne hodí nakoľko krásne vynikne na opálenej pokožke. Farba je tiež ideálna na elegantné outfity do práce, ale tiež na rôzne slávnostné príležitosti, ktoré sú s letnými mesiacmi spojené. Farba vyzerá výborne na topoch, blúzkach, tričkách, šatách, sukniach, šortkách aj overaloch.

Nežná farba

Koralová je veľmi nežná a ženská farba, ktorá je na horúce letné dni ideálna. Najmä ak patríte k ženám, ktoré preferujú eleganciu. Farba krásne pristane blondínkam aj brunetkám. Ouffit zjemní a príjemne dotvorí. Kombinuje sa výborne s bielou, béžovou, ale tiež pokojne s kvetovanými, či dokonca pruhovanými vzormi. Výborne ju skombinujete s bielymi nohavicami,alebo sukňou. Ku koralovým nohaviciam, alebo sukni zase vyskúšajte napríklad kvetovaný top, alebo jednoduchú bielu blúzku. Výsledok vás príjemne prekvapí.

Ne bežný i špeciálny deň

Vďaka mnohým atribútom je farba ideálna na bežné i slávnostné nosenie. Závisí aký ste tip, ale tiež aký kúsok oblečenia si vo farbe vyberiete. Medzi elegantnejšie patria šaty, suke, volánové topy a rôzne blúzky. Na voľný čas, či dovolenku si určite pribaľte overal alebo koralové šortky. Farba je tiež veľmi pekná na tielkach a rôznych crop topoch.

Koralové doplnky

V neposlednom rade sa nebojte vyskúšať koralové doplnky. Napríklad slamený klobúk, alebo tašku s detailom v koralovej farbe. Nezabúdajte tiež, že rovnako ako pri iných farbách aj pri koralovej sa môžete stretnúť s rôznymi odtieňmi. Či už si však vyberiete svetlejšiu, alebo tmavšiu, nosiť sa Vám bude určite výborne.