Volány sú pre všetky dámy

Romantikou opradené volány dotvárajú mnoho modelov tohotorčnej jarnej sezóny. Objavujú sa na jednofarebných tielkach, kvetovaných blúzkach,či rôznych šatách. Dodávajú šmrnc blúzkam, košeliam aj tielkam.Volány dodávajú outfitu ženskosť a niektorým modelom tiež objem s ktorým sa dá pri obliekaní výborne proporčne pracovať.

Okrem krátkych šiat nájdete volány aj na dlhých maxi šatách. Trendy volánové kúsky sú jednofarebné,výbornou voľbou sú tiež kvetované blúzky a pruhované košeľe. Odvážnejšie dámy môžu tiež vyskúšať volánové nohavice.

Pri nosení volánových kúskov je dôležité zachovávať proporcie. Teda ak sa rozhodnete pre objemný volánový top, nohavice, či sukňu vyberajte užšiu. V prípade košiel sú nesmierne trendy objemné rukávy, ak túžite po módnej vychytávke, určite ich počas jarnej sezóny vyskúšajte.

Volánové detaily dodávajú oblečeniu slávnostný punc, preto sú ideálne na oslavy alebo letné svadby, či promócie. Nakoľko sú veľmi výrazné, dolaďujte ich už len jemnými doplnkami.

Čo sa týka farebnosti, volány vyzerajú výborne v partnerstve s jemnými farbami. Teda napríklad pastelových odtieňoch rúžovej a modrej, tiež bielej a krémovej. Pokojne však siahnite aj po tmavom volánovom kúsku. V prvom rade je dôležitá príležitosť na, ktorú je model určený. Nebojte sa tiež siahnuť po vzoroch. Volány vyzerajú výborne v kombinácii s kockou gingham, károm, ale tiež kvetami.

Volány sú odvážne a je pravda, že na rozdiel od iných módnych trendov nepristanú úplne každému. Ak však patríte medzi tipy, ktorým romantická a odvážna móda nieje cudzia, volány sú pre Vás túto sezónu tou správnou voľbou,