JBL FLIP4 odolá vode aj iným nástrahám

V JBL predstavili vylepšenú verziu prenosného reproduktora FLIP3,  ktorý nadväzuje na svojich predchodcov zo série FLIP a prináša množstvo noviniek. Už pri prvom dotyku sa zoznámite so zdokonalenými konštrukčnými prvkami, ktoré vás upútajú tým, ako presne sú spracované.

Presvedčia vás o tom, že tento reproduktor je primárne určený na „outdoor“ účely. Nemá žiadne škáry a samotná membrána je chránená špeciálnou hydrofóbnou vrstvou, ktorá nemá vplyv na kvalitu reprodukcie. Ide o vysokú úroveň vodotesnosti IPX7, takže ho môžete bez problémov ponoriť do vody. Flip4 má Li-ion batériu s kapacitou 3000 mAh a tá sa stará až o 12 hodinovú nepretržitú zábavu. A jeden z najväčších technologických tromfov tohto kompaktného a výkonného zariadenia je jeho konektivita.

Vďaka rozhraniu JBL Connect+ môžete zosynchronizovať viac ako 100 rôznych zariadení, ktoré majú túto funkciu. To z JBL Flip4 robí univerzálneho spoločníka na všetky činnosti mimo domova, kde nemusíte riešiť žiadne komplikované problémy, ale užívať si svet v sprievode vašej obľúbenej hudby. Všetko ešte umocnia duálne pasívne meniče, ktoré rozvibrujú priestor vôkol vás a intenzívne ich pocítite aj napriek jeho „mušej“ váhe, ktorá je iba 515 gramov. Môžete ho zbaliť do ruksaku a doniesť ho na ihrisko, kde si pustíte hudbu pri podvečernou futbale s kolegami. A ak vás náhodou vyruší šéf, tak sa s ním môžete porozprávať aj cez samotné zariadenie.

Môžete si vybrať zo siedmych farebných variantov, ktoré sú k dispozícii na www.jbl.sk za cenu 139 €.