Domáce testy Veroval rozdávajú zdarma

Až 5.000 domácich testov zn. Veroval pre verejnosť zdarma. Využite dvojmesačnú kampaň a skúste poodhaliť príčiny vašich možných ťažkostí v pohodlí domova.

Trápi vás zdravotný problém, ale návštevu lekára odkladáte pre nedostatok času na neurčito? Teraz máte možnosť zistiť príčinu svojich ťažkostí behom pár minút s domácimi diagnostickými testami Veroval. Vďaka prebiehajúcej kampani na www.veroval.sk môžete vybraný test vyskúšať zdarma.

Domáce diagnostické testy Veroval dokážu napríklad zistiť prítomnosť baktérie Helicobacter pylori, koncentráciu spermií v ejakuláte, zvýšenú hladinu cholesterolu, nedostatok železa, alergiu, celiakiu, boreliózu z kliešťa, zápal močových ciest, nedostatok železa či okultné krvácanie do stolice. Využite kampaň a vyberte si test, ktorý pomôže odhaliť práve vaše zdravotné ťažkosti.

Vnímame ako pozitívny fakt, že môžeme vďaka domácim diagnostickým testom priebežne posilňovať zodpovednosť ľudí za ich zdravie. Vďaka prebiehajúcej kampani navyše môžu ľudia vyskúšať jeden domáci test úplne zadarmo. Verím, že túto možnosť využijú a výhody domácej diagnostiky ocenia,“ hovorí brand manažérka spoločnosti HARTMANN – RICO Markéta Pilná.

Zapojiť sa do súťaže je veľmi jednoduché. Stačí zaregistrovať svoj email na webe www.veroval.sk, vybrať si test a zodpovedať jednoduchú otázku. Výherca obratom získa kupón, za ktorý si môže do 10 dní vyzdvihnúť test zadarmo v najbližšej lekárni. Kampaň trvá od 6. marca do 30. apríla a pripravených je 5 000 testov.

Aké testy sú na výber?

Veroval Zistenie alergie Rýchly test na zistenie alergie na mačaciu srsť, trávne pele a roztoče
Veroval Neznášanlivosť lepku Rýchly test na zistenie celiakie
Veroval Borélie z kliešťa Rýchly test na zistenie borélií z kliešťa
Veroval Zápal močových ciest Rýchly test na zistenie bielych krvinek, dusitanov a bielkovín
Veroval Nedostatok železa Rýchly test na zistenie nízkej hladiny železa
Veroval Prevencia črevných onemocnení Rýchly test na zistenie okultného krvácania do stolice
Veroval Prevencia žalúdočných onemocnení Rýchly test na zistenie baktérie Helicobacter pylori
Veroval Cholesterol Rýchly test na stanovenie zvýšenej hladiny cholesterolu
Veroval Mužská plodnosť Rýchly test na zistenie koncentrácie spermií v ejakuláte
Veroval Drogy Rýchly test na zistenie 6 druhov drog v moči.