Vychutnajte si valentínsky večer ako v Paríži

Deň sv. Valentína nám každý rok dáva možnosť potešiť a obdarovať milovanú osobu. Mnohým z nás sa tento deň spája s romantickou večerou pod Eiffelovkou alebo s veľkou kyticou červených ruží. No tento deň by mal byť hlavne o tom, že si nájdeme čas na tých, na ktorých nám najviac záleží. Ako sa hovorí, láska ide cez žalúdok a platí to aj na sviatok sv. Valentína. Na nábreží Dunaja v reštaurácii Brasserie Anjou chystajú špeciálne valentínske menu s francúzskym nádychom. Tak prečo si neurobiť Paríž u nás doma.

Ako amuse bouche si vychutnáte kozí syr s figami a vlašskými orechmi a hlavným chodom bude jahňacie na bylinkovej kruste. Ako sladkú bodku na záver si pre vás šéfkuchár Tomáš Opletal pripravil dezert s vábivým názvom Red Velvet. Nebude chýbať ani valentínske prekvapenie, ktoré dostanete pri odchode z reštaurácie a prípitok na vašu lásku francúzskym či slovenským vínom alebo kvalitným šampanským.

Večer sv. Valentína ešte môžete spojiť s predstavením v neďalekom SND alebo s romantickým filmom v kine či nákupmi v nákupnom centre Eurovea. Romantickú noc môžete zažiť, keď sa rozhodnete zostať v hoteli Sheraton a ak máte radi relax či masáže, prekvapte svoju polovičku valentínskym rozmaznávaním v hotelovom ZION SPA PREMIUM.

 

Cena večere: 39 € vrátane valentínskeho prekvapenia

Kedy: 14. 2. 2017 od 18:00

Kde: Brasserie Anjou

Viac informácií nájdete na http://www.brasserieanjou.com/sk