Práčka s integrovanou sušičkou Miele

Zabudnite na mýty, že práčka s integrovanou sušičkou je len kompromisným riešením! Model Miele WT1 je vo svojej kategórii bezkonkurenčnou výnimkou. S programom QuickPowerWash&Dry perfektne vyperie a vysuší vašu bielizeň za menej ako tri hodiny. Navyše, vďaka sušeniu pomocou pary skráti o polovicu aj čas, ktorý budete potrebovať na žehlenie.

Obsluha jediným tlačidlom

Práčka s integrovanou sušičkou Miele WT1 ponúka perfektnú starostlivosť za minimum času.  Stlačením jediného tlačidla spustíte program QuickPowerWash&Dry, ktorý sa o oblečenie postará rovnako kvalitne, ako by bolo v samostatnej práčke a sušičke. Štyri kilogramy bielizne sú vypraté a usušené po necelých troch hodinách, na päť kilogramov bielizne potrebuje WT1 menej ako tri a pol hodiny. Do procesu nemusíte po zapnutí spotrebiča už vôbec zasahovať, plne automatický dávkovací systém TwinDos automaticky dávkuje aj pracie prostriedky  v optimálnom momente pracieho procesu.

Perie, suší, osviežuje aj vyrovnáva

Ochranu textílií pred poškodením zabezpečuje  patentovaná voštinová štruktúra povrchu bubna, v ktorom sa bielizeň počas prania doslova kĺže po tenkej vrstve vody. Ak zvolíte funkciu SteamCare, bubon sa po poslednom odstreďovaní zahreje a oblečenie sa pomocou pary prevzdušní, vyrovná a  čas následného žehlenia sa skráti o polovicu. Tento program výborne poslúži aj na osvieženie a vyhladenie krátko noseného oblečenia.

Menej energií, pohodlná údržba

Ako je už pri spotrebičoch Miele samozrejmosťou, fungujú mimoriadne efektívne a úsporne, vďaka čomu dosiahnete maximálne výsledky s minimálnou spotrebou vody a energie.  Funkcia Manažér programov umožňuje proces prania a sušenia prispôsobiť osobitným požiadavkám. Šikovnou pomôckou je tiež Indikátor naplnenia a odporúčané dávkovanie, ktorý meria optimálne množstvo bielizne v pracom bubne. Na displeji taktiež zobrazí odporúčanie pre dávkovanie pracieho prostriedku. Údržbu zjednodušuje patentovaná funkcia Vypláchnutie vlákien, ktorá zbaví spotrebič zvyšku vlákien zostávajúcich po poslednom sušení v prístroji.