Nasadnite na „trinástke“

Stačí skoro ráno nasadnúť do autobusu Slovak Lines a dve hodiny si už môžete užívať  vynikajúce svahy na Stuhlecku, ktoré vás určite nesklamú. Toto najväčšie stredisko na východe Rakúska je už roky obľúbenou lyžiarskou destináciou Bratislavčanov. 

Slovak Lines opäť priniesol obľúbenú zimnú ponuku, ktorej súčasťou je autobusový lístok, a to spolu s lyžiarsky skipassom za zvýhodnenú cenu. Autobusy Slovak Lines vozia lyžiarov do Rakúska každú sobotu, nedeľu, vo sviatočné dni a počas prázdnin, až pokiaľ budú vhodné lyžiarske podmienky. Cestovné lístky vrátane skipasu, ktoré rozdáva vyškolený vodič autobusu, sa dajú zakúpiť pohodlne a rýchlo na webe slovaklines.sk. Rovnako je pre cestujúcich dostupný nákup v pokladniach na autobusovej stanici Mlynské nivy, odkiaľ z nástupišťa č. 13 premávajú „lyžovačkové“ spoje o siedmej ráno. Autobus naspäť do Bratislavy odchádza o 16:30 hod. Pre bežkárov alebo na záujemcov o prechádzky po zasneženej krajine sú v ponuke lístky na autobus bez skipasu.

Ramček:

 „Výhodou autobusovej lyžovačky je, že v čase obeda sa môžete prísť do autobusu prezliecť, najesť, napiť, oddýchnuť si a potom sa vrátiť na svah,“ vysvetľuje generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský. „Spájanie Slovenska s regiónmi rakúskych susedov pokladáme za našu domácu úlohu. Celoročne prevádzkujeme osvedčenú linku do Viedne a na letisko Schwechat, ktorá premáva každý deň, každú hodinu z autobusovej stanice Mlynské nivy,“ dopĺňa riaditeľ.

Autobusové spoje Slovak Lines premávajúce do Rakúska:

  • Linka Bratislava – Schwechat – Viedeň (20-krát denne v oboch smeroch)
  • Lyžovačky v rakúskom stredisku Stuhleck
  • Pravidelná linka do prihraničnej obce Hainburg
  • Zimné sezónne linky na vianočné trhy na zámku Schloss Hof a do nákupného centra Parndorf
  • Letná linka za nákupmi a oddychom do Parndorfu a k Neziderskému jazeru