Slovenský Max Sport sa stal oficiálnym partnerom talianskeho Inter Milano

Vedúca značka funkčných potravín na Slovensku, spoločnosť Max Sport, výrazne napreduje nielen doma, ale aj za hranicami. Dôkazom je aj aktuálny krok, ktorým posilňuje svoju pozíciu na talianskom trhu. Slovenská značka sa stala oficiálnym partnerom ženského družstva slávneho futbalového klubu Inter Milano. 

Logo spoločnosti Max Sport je odteraz oficiálnou súčasťou dresov futbalistiek Femminile Inter Milano, ktoré súťažia v ženskej futbalovej lige v Taliansku pod vedením kapitánky Reginy Baresi, dcéry bývalého hráča Interu Milano Giuseppe Baresiho a netere legendy talianskeho futbalu Franca Baresiho.

Sme radi, že sme sa stali prvou slovenskou značkou, ktorá sa objavuje na drese športového klubu s takto celosvetovo zvučným menom. Taliansko sme si pre toto partnerstvo nevybrali náhodne. Práve taliansky trh vnímame aktuálne z hľadiska exportu ako jeden z najzaujímavejších. Tešíme sa z toho, že sa nám tu darí úspešne rozvíjať naše obchodné aktivity a distribúciu, vďaka čomu budú mať už čoskoro k našim produktom prístup tisíce nových potenciálnych zákazníkov,“ hodnotí Peter Kulich, obchodný a marketingový riaditeľ spoločnosti Max Sport.

Partnerstvo so ženským družstvom Femminile Inter Milano má za cieľ podporiť vnímanie a imidž značky Max Sport určenej pre moderných, aktívnych ľudí cez viacero nosičov – od jej zobrazenia na dresoch futbalistiek, cez vizibilitu loga na oficiálnych komunikačných kanáloch futbalového družstva vrátane komunikácie na sociálnych sieťach až po branding na štadióne a počas športových zápasov.