Pripravený na budúcnosť

Prvými modelmi radu Titanium sú luxusne pôsobiace závesné kondenzačné kotly Logamax plus GB192i a kompaktné kondenzačné centrály Logamax plus GB192iT. Kotly Logamax plus GB192i symbolizujú typické znaky výrobkov Buderus -perfektné technické prevedenie, energetická efektivita, optimálne zapojenie systému, rozšíriteľnosť a možnosť pripojenia obnoviteľných zrojov energie. Naviac ponúkajú možnosť pripojenia k internetu pomocou integrovateľného IP modulu. Prostredníctvom masívneho skleneného čela v bielom alebo čiernom prevedení môžete sledovať technológiu značky Buderus tej najvyššej kvality.

Pri vývoji spomínaných kotkov spoločnosť Buderus rešpektovala pripomienky odborníkov z praxe, čo sa odrazilo hlavne u servisných parametrov. Dotykový displej dáva koncovým zákazníkom dobrý prehľad o nastavení systému a jeho funkcii. Pre pokročilé nastavenia je vybavený riadiacou jednotkou Logamatic RC300. Nová povrchová úprava hliníkového tepelného výmenníka “ALU plus“ redukuje znečistenie a uľahčuje jeho údržbu.

Inovatívna konštrukcia umožňuje servisným technikom nielen omnoho lepší prístup k jednotlivým prvkom, ale takisto aj maximálnu kompatibilitu pripojenia so staršími typmi kotlov pre jednoduchú výmenu zastaraného výrobku. Každý detail rozmiestnenia jednotlivých dielov je dôkladne premyslený tak, aby umožňoval rýchlu orientáciu, montáž aj údržbu v čo najkratšom čase.

Stacionárne zariadenie Logamax plus GB192iT je možné rozšíriť o radu modulov a príslušenstva pre splnenie všetkých požiadaviek zákazníka. Výraznou prednosťou je

 možnosť integrácie termo-hydraulického rozdeľovača, sekundárneho čerpadla a zmiešavača až pre 2 vykurovacie okruhy. Logamax plus GB192iT s integrovaným zásobníkom vody zaberá len 0,5 podlahovej plochy a s tepelným výkonom 15 alebo 25 kW a s výkonom pre ohrev vody až do 30 kW sa perfektne hodí pre jedno či dvojgeneračné rodinné domy.