Hurá do školy!

Zdá sa, ako keby to bolo len včera, čo sa začali letné prázdniny. No čas beží tak rýchlo, keď sa bavíte, a začiatok nového školského roka sa neodkladne blíži. Nie každé dieťa sa ale na školu teší. Čo tak skúsiť ho nadchnúť tým, že mu pomôžete vytvoriť si svoj vlastný kreatívny kútik? Nechajte sa inšpirovať tipmi dekoratérky Kristíny Rástockej z IKEA Bratislava.

Škola opäť volá

Po dlhom čase strávenom ničnerobením a užívaním si leta je trochu ťažké čo i len pomyslieť na štúdium. Atmosféra začiatku nového školského roka väčšinou prináša do života vašich detí zmiešané pocity. Tešia sa na spolužiakov a na to, ako sa s nimi podelia o svoje letné zážitky. Na druhej strane cítia pocit zodpovednosti, nakoľko sa so školským rokom vracajú aj všetky povinnosti. S IKEA ale budú tieto momenty menej stresujúce!

Pamätajte, kreativita vyrieši každý problém a vytvorením osobného kútika na učenie a hranie presne podľa potrieb vašich detí ich inšpirujete, aby sa celý rok zabávali.

 Ak vás trápi nedostatok priestoru, vyriešte ho vytvorením kútika, ktorý deti určite ocenia. Kombinácia pracovného stola a poschodovej postele STUVA (€ 335,50) sa ľahko zmestí i do menších izieb a zaistí výborné pracovné miestečko.

Deti trávia veľa času sedením, a to nielen v škole, ale aj doma. Uistite sa, že majú pohodlné sedenie vďaka detskej stoličke JULES (€ 34,99).

 V čase, keď sa všetko mení tak rýchlo, práve mladá generácia otvorene vyžaduje šikovné premeny a modifikácie. Nový priestor znamená čerstvý začiatok a práve to môže byť dobrou motiváciou. Pri navrhovaní nového miesta pre tínedžerov/stredoškolákov prosím nezabúdajte, že ich názor je neskonale dôležitý. Každá „malá kozmetická úprava” môže priniesť nové nápady a inšpiratívne myšlienky.

Kreatívny priestor by nebol kompletný bez štýlovej lampy. Vďaka pracovnej LED lampe HÅRTE (€ 14,99) alebo lampe RIGGAD (€ 54,90) s bezdrôtovým nabíjaním bude vaše dieťa bez problémov vidieť úplne všetko.

 Tínedžeri sú jedinečné osobnosti, ktoré milujú robiť veci samostatne. Dovoľte im vyzdobiť si a prispôsobiť si podľa seba asymetrickú skrinku  VALJE (€ 79,90) a budete prekvapení, akí kreatívni dokážu byť!

Stôl MICKE (€ 69,90) je skvelá voľba pre každého, kto chce udržať neposlušné káble pod kontrolou vďaka vývodu na káble v zadnej časti stola. Navyše, otvory v zadnom paneli dovolia vzduchu voľne prúdiť okolo počítača a predchádzať tak jeho zahrievaniu.

Kolekcia TJENA (€ 3,99) ponúka zakladače na časopisy či dokumenty a škatule s vrchnákmi v rôznych veľkostiach, ktoré nájdu svoje miesto v ktorejkoľvek izbe.