- Nové radary eliminujú falošné poplachy
- Nový kráľ produktivity - Logitech MX Master 4
- Bod G očami odborníkov: 6 faktov, ktoré ste o ňom nevedeli
- Kvalitná parochňa môže stáť stovky eur, pacientkam s rakovinou vracia stratené sebavedomie
- Obľúbený seriál Bluey ožíva v stavebniciach LEGO®, ktoré premenia hru na rodinné dobrodružstvo
Šalát s jahodami a kuracím mäsom
V letných dňoch je každé osvieženie vítané. A toto osvieženie sa hodí na každú príležitosť. Zaujímavá chuť sa kombinuje s vizuálnou atraktivitou.
- Kuracie prsia 1ks
- 3 lyžce Olivového oleja
- 2 lyžica horčice
- Soľ
- Čiere korenie
- ½ citróna
- Hrsť čerstvých jahôd
- Mix šalátových listov
- Balsamico
- Hrubozrnná soľ
- Syr feta
V uzatvárateľnom pohári zmiešame olivový olej, horčicu, šťavu z citróna, soľ a korenie. Pohár dobre uzavrieme a pretrepeme. Umyté kuracie prsia obalíme v marináde a necháme v chladničke odpočívať min. 20 minút.
Grilujeme na rozpálenom grile, kým sa na mäse nevytvoria prúžky a je na dotyk pevné.
Medzitým vo väčšej miske zmiešame šalátové listy, nakrájané jahody a feta syr. Na vrch pridáme grilované kuracie prsia nakrájané na plátky, osolíme hrubozrnnou soľou a pokvapkáme balsamicom. Podávame s ružovým sektom Hubert Grand rosé.


