Zachyťte Airwaves momenty a získajte zásobu žuvačiek!

Život píše tie najlepšie príbehy. Bola by škoda sa o ne nepodeliť. Špeciálne o tie, ktoré je potrebné tak trochu rozdýchať. Vďaka žuvačkám Airwaves máte teraz jedinečnú možnosť zachytiť „Ten pocit, keď …“ v niekoľkých slovách. Podeľte sa oň so svetom a vyhrajte 10 000 žuvačiek Airwaves, ktorých silná intenzívna chuť vám pomôže rozdýchať každý moment, kedykoľvek vás život prekvapí.

Stačí na www.airwaves.sk v termíne od 18. 7. do 12. 8. 2016 do špeciálnej šablóny nahrávať a registrovať fotografie s výstižnými komentármi, ktoré bude sprevádzať formulácia „Ten pocit, keď …“. Autor najoriginálnejšieho príspevku sa môže tešiť na 10 000 kusov žuvačiek Airwaves. Viac informácií na www.airwaves.sk.

Zapojte sa do súťaže sa žuvačkami Airwaves a nechajte sa prekvapiť, čo na vás čaká tentoraz. Jeden zo súťažiacich totiž spozná, aký je to pocit, keď vyhrá 10 000 kusov žuvačiek Airwaves!

Zachyťte s Airwaves ten pocit, keď vás život prekvapí!

Viac na www.airwaves.sk

O značke Airwaves:

Žuvačky Airwaves vyrába spoločnosť Wrigley, jeden z popredných výrobcov cukroviniek so širokým portfóliom produktov. Spoločnosť ponúka nielen žuvačky, ale aj mätové cukríky, tvrdé a mäkké cukríky. Wrigley má pobočky vo viac ako 40 krajinách sveta a distribuuje svoje svetoznáme značky do viac ako 180 krajín.