Ultimate Ears s fascinujúcim dizajnom od Jen Stark

Spoločnosť Ultimate Ears dnes predstavila prvú edíciu reproduktorov UE ROLL 2 v umeleckom prevedení s názvom Drippy UE ROLL 2 a s dizajnom navrhnutým renomovanou americkou umelkyňou Jen Stark. Táto limitovaná edícia reproduktorov Drippy UE ROLL 2 bola vytvorená s cieľom osláviť spojenie medzi pohybom a zvukom a inšpiráciu čerpá z prizmatických farieb a prírody.

U limitovanej edície reproduktorov Drippy UE ROLL 2 využíva Jen Stark svoju živú predstavivosť na prevedenie materiálov do fantastického a spletitého umeleckého diela, ktoré uchváti oko, a na textúry, ktoré napodobňujú opakujúce sa vrstvy rastlín, ale tiež geometrické rámce, ktoré nachádza vo vesmíre. Vo svojej práci skúma konfrontácie tvorené kontrastnými farbami a opakovaním, ktoré im dodáva dojem pohybu a vibrovania.

„Niet pochýb, že hudba vnáša do každého okamihu pohyb,“ povedala Jen Stark. „U tohto dizajnu s názvom ‚Drippy‘ som chcela vzbudiť dojem, akoby sa zvuk menil na vytekajúcu kvapalinu, odkvapkával dole na povrch reproduktoru a na okamih zanechal svoju stopu.“

Vďaka textilnému poťahu reproduktorov mohla spoločnosť Ultimate Ears vytvoriť už viac ako 50 umeleckých a špeciálnych edíciou svojich reproduktorov, čo je nevídaná úroveň možností prispôsobenia. Reproduktory Ultimate Ears navyše umožňujú až bláznivé funkcie pre ich osobné prispôsobenie prostredníctvom aplikácií, napríklad zdieľanie vašich schopností, ktoré prejavujete ako DJ, s vašimi priateľmi a možnosťou nastavovať hlasitosť tak, aby zodpovedala vašim preferenciám.

„Umelecké diela od Jen sú jedinečné a v harmónii s predstavami spoločnosti Ultimate Ears – jej dielo je v popredí pop-kultúry a požiadavky na vyjadrenie vlastného postoja,“ povedala Charlotte Johs, generálna riaditeľka spoločnosti Ultimate Ears. „Vaša obľúbená pieseň môže zaujať vaše uši a rovnako tak Jenine výtvory plné farieb zaujmú vaše oči. Keď sa oba vnemy prepoja ako v prípade reproduktorov Drippy UE ROLL 2, vznikne dokonalé spojenie zvuku a optického vnemu.“

Diela Jen Stark nájdete na najrôznejších miestach od stálej zbierky múzea amerického umenia Smithsonian American Art Museum cez hudobné ceny MTV 2015 po hudobný klip Miley Cyrus & Her Dead Petz’s s názvom „Lighter“ – a teraz aj na „akustické koži“ reproduktorov UE ROLL 2.

072016_0845_UltimateEar1.jpgCena a dostupnosť

Očakáva sa, že obmedzený počet reproduktorov UE ROLL 2 v limitovanej edícii Drippy bude k dispozícii v Severnej Amerike, Austrálii a vybraných európskych krajinách počiatkom júla 2016 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99€. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.ultimateears.com. Ak sa chcete dozvedieť viac o umelkyni Jen Stark, navštívte prosím jej stránky www.jenstark.com.