Zažite Live Cooking v letnej bylinkovej záhradke.

Letný firemný teambuilding už nemusí byť len dňom plným športových aktivít. So svojimi kolegami ho môžete stráviť aj na dobrej večeri napríklad na letnej terase s bylinkovou záhradkou. Počas príjemného letného popoludnia alebo večera môžete ochutnať rôzne špeciality, ktoré vám šéfkuchár v rámci konceptu „Live Cooking“ pripraví priamo pred vami.

V ponuke sú rôzne kulinárske témy, počas leta však určite bude prevládať záujem o grilovanie. „Koncept Live Cooking je o tom, že pripravujem jedlá priamo pred partiou ľudí, či už kolegov, priateľov alebo rodinných príslušníkov. Pozerajú mi ako šéfkuchárovi „pod ruky“ a môžu sa pýtať, napríklad to, aké ingrediencie používam, aké suroviny sa k sebe hodia a aké nie, ale tiež to, ako pripravovať mäso, ryby, zeleninu alebo aj morské plody. Získavajú tak nielen nové informácie o rôznych potravinách, ale môžu sa aj inšpirovať a využiť rôzne moje užitočné tipy doma vo svojej kuchyni,“ predstavuje netradičný koncept s priateľskou uvoľnenou atmosférou Peter Dudáš – šéfkuchár hotela Crowne Plaza Bratislava.

„Zeleným srdcom hotela“ je unikátna bylinková záhradka na letnej terase hotela. Peter Dudáš hosťom vysvetlí, aké bylinky môžu využiť pri varení, porozpráva o výrobe rôznych druhov bylinkových olejov, solí, či napríklad cukru s príchuťou a vôňou levandule. Hostia sa môžu bylinkovou záhradkou prejsť, privoňať k jednotlivým druhom byliniek a mnohé z nich aj ochutnať. Okrem toho, že bylinky sa využívajú v hotelovej kuchyni pri príprave jedál, pridávajú sa aj do osviežujúcich domácich bylinkových limonád. Zostáva už len vziať svoju rodinu alebo kolegov na večer plný gurmánskych zážitkov a prísť ochutnať plody rozkvitnutej bylinkovej záhradky.