Miele Pearl: viac, než len odsávač pár.

Odsávač pár Miele Pearl má zošikmený kryt so šírkou 90 cm. Jeho ECO motor je mimoriadne výkonný a v porovnaní s bežnými motormi až o 70% úspornejší. V kombinácii s LED osvetlením sa vďaka tomu tento spotrebič zaraďuje do kategórie A+.

LED lišta umiestnená po celom obvode vytvára v kombinácii s bielym rámom a skleneným krytom fascinujúce ambientné osvetlenie pripomínajúce povrch perál. Odsávač sa tak po zapnutí stane optickým centrom miestnosti. Bezpečnostné sklo je zaoblené,  takže pohyb pri varnej doske je bezpečnejší a pohodlnejší aj pre vysokých ľudí. Odsávač pár Pearl je zároveň výnimočne tichý. Ventilátor, komín a telo prístroja majú špeciálne tesniace podložky a starajú sa o efektívnu zvukovú izoláciu. Ani pri najvyššom výkone tak prístroj nevyrušuje.

V prípade, že používate niektorú z 30 typov varných dosiek Miele, môžete využívať aj inteligentnú automatickú funkciu Con@ctivity 2.0. Varná doska pomocou bezdrôtového pripojenia automaticky reguluje výkon  odsávača počas varenia  a zabezpečuje tak príjemnú klímu v miestnosti. Odsávač je zároveň možné ovládať aj diaľkovým ovládačom.

Inštalácia je vhodná pre každý typ miestnosti, záleží len na zákazníkovi, či preferuje priame odsávanie vzduchu, alebo cirkuláciu, pri ktorej nie je potrebný komín. Vďaka povrchovej vrstve vnútorného priestoru CleanCover a filtrom vhodným do umývačky riadu, je údržba všetkých odsávačov Miele mimoriadne jednoduchá.

Viac informácií nájdete na www.miele.sk.