Logitech K780 – klávesnica pre akékoľvek zariadenie

Spoločnosť Logitech uviedla pod názvom Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard prvú plne vybavenú bezdrôtovú počítačovú klávesnicu s numerickou časťou pre rôzne zariadenia, ktorá zároveň funguje aj pre ovládanie smartfónov a tabletov. Stlačením tlačidla Easy-Switch môžete ľahko prepínať medzi tromi súčasne pripojenými zariadeniami a písať na každom z nich.

062916_2336_LogitechK784.jpg„Ak chceme písať, môžeme dokument vytvoriť rýchlo a pohodlne na počítači, ale keď máme odpovedať na textovú správu z telefónu, sme obmedzení tým, čo zvládnu naše dva palce,“ povedal Art O Gnimh, globálny riaditeľ divízie klávesníc spoločnosti Logitech. „Teraz vďaka Multi-Device klávesnici K780 môžete písať rovnako rýchlo a pohodlne na všetkých zariadeniach, ktoré máte na stole, tak ako na počítači a hladko medzi nimi prepínať stlačením jediného tlačidla.“

Pre klávesnicu K780 Multi-Device je charakteristické tiché písanie s citlivou odozvou. Klávesy sú v plnej veľkosti a starostlivo tvarované, aby bolo písanie pohodlné a presné, zatiaľ čo numerický blok s desiatimi tlačidlami umožňuje ľahko zadávať čísla. Klávesnica má pogumovanú lištu s mäkkým povrchom, do ktorej možno bezpečne vložiť najrôznejšie mobilné zariadenia v dokonalom uhle pre čítanie – od smartfónov až po iPad Pro s uhlopriečkou 12 palcov. Klávesnica je štíhla, no má pevnú konštrukciu a bola navrhnutá tak, aby v modernej domácnosti alebo v kancelárii vyzerala vždy skvele.

062916_2336_LogitechK783.jpgKlávesnica K780 Multi-Device sa prispôsobí zariadenia, ktoré používate, takže nech už máte počítač s Windows alebo iPhone, rozloženie kláves je prirodzené a dokonca môžete používať svoje obľúbené klávesové skratky. Je vybavená USB technológiou Logitech Unifying a zároveň aj Bluetooth Smart, takže si môžete sami vybrať ten najvhodnejší spôsob pripojenia vášho počítača, telefónu alebo tabletu.

Pri nečinnosti prechádza klávesnica K780 Multi-Device do režimu spánku (no má aj vypínač) vďaka čomu sa môže pochváliť výdržou batérií až po dobu 24 mesiacov, čo je dostatok času na to, aby ste si mohli zvyknúť na nový spôsob písania na rôznych zariadeniach prostredníctvom jedinej klávesnice.

062916_2336_LogitechK782.jpgCena a dostupnosť

Očakáva sa, že bezdrôtová klávesnica Logitech K780 Multi-Device bude k dispozícii od júla vo vybraných obchodoch a na stránkach spoločnosti Logitech za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99€. Podrobnejšie informácie môžete získať na webových stránkach Logitech.com alebo na Facebooku.